MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
DRIE WEKEN INTENSIEVE BEHANDELING MET ONZE NIEUWE PROMO-AMPULLENOnze ampullenkuur 3 x 3 met BABOR-expert Tina gezichtsverzorgingChristina3 april 2023 Levensvreugde en zelfbewustzijn: Dit is waar onze nieuwe promotie-ampullen voor staan, die weer voor een bijzonder huidgevoel zorgen!

Luid, bont, efficiënt: Zo verwelkomen wij de zes nieuwe promo-ampullen, die nu net op tijd voor de lente wachten om hun volle doeltreffendheid te ontplooien. Dankzij onze jarenlange schoonheidsexpert Tina Vanhoek kunnen we dit jaar drie 21-daagse ampulkuren voor verschillende huidbehoeften presenteren om in alle huidbehoeften te voorzien. Tina is de Education Manager voor België bij BABOR en is zeer vertrouwd met onze high-end producten, hun toepassing en effecten. We hebben haar daarom enkele vragen gesteld.

Kan je mij als deskundige vertellen wat de voordelen zijn van een drieweekse ampullenkuur?

Graag! In België raden wij zelfs aan de Promo Ampullen zes weken lang te gebruiken, zodat de behoeften van de huid individueel kunnen worden aangepakt en het resultaat van een gezonde en stralende huid langer aanhoudt. Voor nieuwe klanten kan dit echter een beetje te veel zijn, daarom adviseren wij dan te beginnen met een kuur van drie weken.

DRIEWEEKSE AMPULLENKUUR VOOR DE GEVOELIGE HUID
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESREPAIR SetGelimiteerde ampullenset - een frisse start voor de gestreste huid. € 30,90* / 14 ml 1000ml - € 2 207,14In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESHYDRA SetGelimiteerde ampullenset voor de ultieme vochtboost. € 24,90* / 14 ml 1000ml - € 1 778,57In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESENERGY SetGelimiteerde ampullenset - de powercocktail voor de vermoeide huid. € 26,90* / 14 ml 1000ml - € 1 921,43

Bij set 1 beginnen we met de HYDRA AMPULLEN om de huid goed te hydrateren. Zo kan ze de volgende werkstoffen uit de andere ampullen beter opnemen. Daarna volgen de REPAIR AMPULLEN om de huid te regenereren en te kalmeren. De kuur eindigt met de ENERGY AMPULLEN, die hydrateren met algenextracten en de huid ontgiften. Met de multivitamine-ampullen wordt de huidbarrière hersteld en gevitaliseerd. Het is een ideale kuur voor de gevoelige huid.

DRIEWEEKSE AMPULLENKUUR VOOR DE GEMENGDE HUID MET ONZUIVERHEDEN
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESCLEAR SetGelimiteerde ampullenset voor een gelijkmatigere, schonere huid. € 20,90* / 14 ml 1000ml - € 1 492,86In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESHYDRA SetGelimiteerde ampullenset voor de ultieme vochtboost. € 24,90* / 14 ml 1000ml - € 1 778,57In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPERFECTION SetGelimiteerd werkstofconcentraat met natuurlijke AHA-zuren. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71

Bij set 2 beginnen we de drieweekse kuur met de PHYTO AHA AMPULLEN uit de limited edition PERFECTION SET om het onpopulaire grijze waas van de huid te verwijderen en de huid te ontdoen van dode huidcellen. Dit is ook de beste voorbereiding op de volgende CLEAR SET. De HYDRA AMPULLEN hydrateren de huid optimaal en de PURIFIER AMPULLEN ontdoen de huid van onzuiverheden. In de laatste week zorgt de Hydra kuur uiteindelijk voor een stralende teint en bijzondere gloed! De perfecte kuur voor de gemengde huid met onzuiverheden.

DRIEWEEKSE AMPULLENKUUR VOOR DE RIJPERE HUID
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESLIFTING SetGelimiteerde ampullenset voor een huid die er direct gladder uitziet. € 34,90* / 14 ml 1000ml - € 2 492,86In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESENERGY SetGelimiteerde ampullenset - de powercocktail voor de vermoeide huid. € 26,90* / 14 ml 1000ml - € 1 921,43In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPERFECTION SetGelimiteerd werkstofconcentraat met natuurlijke AHA-zuren. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71

Set 3 is ideaal voor de rijpere huid. Vooral de liftende ampullen, die in de derde week worden aangebracht, zorgen voor meer veerkracht en een jeugdigere teint. Maar ook de Energy ampullen, die de huid ontgiften, spelen hierbij een grote rol. Set 3 toont kracht in de strijd tegen rimpels - ideaal voor de rijpere huid.

Van deskundige tot klant: Hoe vaak moet je een ampullenkuur volgen?

Ik raad nieuwe cliënten altijd aan om in totaal twee keer per jaar een kuur van drie weken te volgen. En als de huid weer ondersteuning nodig heeft, voel je dat ook zelf en kun je weer een kuur doen.

Wat maakt de beperkte editie "Perfect" zo speciaal?

De Perfection kuur met de AHA-ampullen is een ideale voorbereiding voor de huid om dode cellen en het grijze waas te verwijderen.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPERFECTION SetGelimiteerd werkstofconcentraat met natuurlijke AHA-zuren. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71

Tina  Vanhoek, BABOR Education Managerin België

Hartelijk dank aan Tina Vanhoek en haar expertise betreffende onze nieuwe Promo ampullen en veel plezier bij het uitproberen van onze individuele sets!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMore healthy skinOnze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin
Na de make-up is voor de make-upFESTIVAL IN MY HEADNa de make-up is voor de make-up
Zo mooi is de nude-look met onze AGE-ID kleurenNatural BeautyZo mooi is de nude-look met onze AGE-ID kleuren
Meer WOW-effect op de huid met de Perfect GlowOnze ampul van septemberMeer WOW-effect op de huid met de Perfect Glow
Collageen voor een gladdere huidAnti-agingwerkstof tegen rimpelsCollageen voor een gladdere huid
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten