Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
DOCTOR BABOR verwelkomt meteen drie nieuwe krachtige productenBRAND NEW PRODUCTS gezichtsverzorgingChristina18 juli 2023 DOCTOR BABOR stelt voor: Drie nieuwe producten in de strijd tegen rimpels en andere ouderdomstekenen.

DOCTOR BABOR staat al vele jaren voor precieze oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften. Deze verzorgingsserie stelt nieuwe normen op het gebied van medische cosmetica met zijn hoogwaardige formules, omdat geconcentreerde werkstoffen de huid uitstekend verzorgen. Wie kiest voor DOCTOR BABOR heeft de keuze uit verschillende lijnen die zichtbare resultaten bieden met geconcentreerde werkstoffen.

Collagen-Peptide Derma Filler Serum

Een serum streeft naar langetermijnresultaten voor je huid en kan daarom worden opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Dit is ook het geval met het Collagen-Peptide Derma Filler Serum van DOCTOR BABOR. Het geeft een dagelijkse anti-aging boost, met name door de droge huid en de rijpere huid te voorzien van de krachtige werkstoffen collageen en hyaluronzuur. Dit veganistische, plantaardige collageencomplex stimuleert de collageensynthese en helpt de huid bij het activeren van het volledige spectrum van de vier collageenfamilies. Bovendien versterkt hyaluronzuur de beschermende barrière van de huid en vult het de vochtbalans aan. 

Het resultaat: Een strakkere en stevigere huid dankzij minder rimpels. 

uitverkochtDOCTOR BABORCollagen-Peptide Derma Filler SerumDagelijkse booster voor een onmiddellijk gladdere en vollere huid. € 71,92* / 30 ml voorheen: € 89,90 1000ml - € 2 397,33
Triple Pro-Retinol Renewal Cream

Rijpere huid met een vale teint heeft speciale aandacht nodig als het gaat om de juiste dagelijkse verzorging. Het drievoudige pro-retinol actieve complex van de Triple Pro-Retinol Renewal Cream revolutioneert de huidige marktstandaard met betrekking tot de krachtige werkstof retinol en gaat tekenen van veroudering tegen. Het creëert een soort depoteffect om bijvoorbeeld rimpels en hyperpigmentatie bij de wortel van hun ontstaan tegen te gaan. Er ontstaat een huidvernieuwingsproces dat op zijn beurt zorgt voor een uitgebreid anti-aging effect. De huid regenereert, de vorming van rimpels en lijntjes wordt verminderd en tegelijkertijd wordt de huidbarrière versterkt. 

Het resultaat: Glowing Skin en een perfect verzorgde, gladdere huid. 

In den WarenkorbDOCTOR BABORTriple Pro-Retinol Renewal CreamDrievoudig Pro-Retinol actief complex voor een gladdere en meer verfijnde... € 95,92* / 50 ml voorheen: € 119,90 1000ml - € 1 918,40
Triple Pro-Retinol Eye Zone Patches

Vooral het gebied rond de ogen heeft extra verzorging nodig vanwege de huidtextuur. Of het nu gaat om het dubbel aanbrengen van dag- of nachtverzorging, oogcrème of patches: Vocht helpt de huid zichzelf te regenereren. De Triple Pro-Retinol Eye Zone Patches zitten boordevol verschillende krachtige werkstoffen zoals vitamine A, die de huid beschermt tegen hyperpigmentatie en rimpels vermindert. Ze verminderen ook lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering door de huidbarrière te versterken. 

Het resultaat: Een veerkrachtigere, gevitaliseerde en stralende huid. 

In den WarenkorbDOCTOR BABORTriple Pro-Retinol Eye Zone PatchesUniek masker voor de zone rond de ogen met drievoudig Pro-Retinol actief complex. € 39,92* / 5 stuk voorheen: € 49,90
CLEANFORMANCE

CLEANFORMANCE: Staat voor veganistische en natuurlijke producten.

LIFTING CELLULLAR

LIFTING CELLULAR: Staat voor absolute precisie op het gebied van cosmetische liftings.

REFINE CELLULAR

REFINE CELLULAR: Staat voor producten die de huidbarrière versterken door de heractivering van huideigen beschermingsmechanismen en die voor meer uitstraling zorgen.

HYDRO CELLULAR

HYDRO CELLULAR: Staat voor een absolute hydratatie van de huid.

NEURO SENSITIVE CELLULAR

NEURO SENSITIVE CELLULAR: Biedt meer weerstand voor de extreem droge en gevoelige huid, zoals neurodermatitis.

PROTECT CELLULAR

PROTECT CELLULAR: Staat voor meer stevigheid, minder rimpels en een jeugdigere, strakkere huid. 

POWER SERUM AMPOULES

POWER SERUM AMPOULES: Staat voor een selectie van ampulbehandelingen die voorzien in verschillende huidbehoeften met een hoge concentratie werkstoffen. 

REPAIR CELLULAR

REPAIR CELLULAR: Staat voor intensieve regeneratie in het geval van aangetaste en beschadigde celstructuur, zoals na operaties of brandwonden. 

PURITY CELLULAR

PURITY CELLULAR: Staat voor het kalmeren van de huid en een heldere teint voor stressgerelateerde onzuiverheden en roodheid. 

BRIGHTENING INTENSE

BRIGHTENING INTENSE: Staat voor ontgiftende werkstoffen die tekenen van huidveroudering tegengaan, zoals pigmentvlekken en huidverkleuringen. 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBetoverend voorjaar 2021ONZE LENTETOPPERS VAN NATIONAL GLAMOUR DAYBetoverend voorjaar 2021
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
Diep in- en uitademen: nu is het me-tijd!IN DE RUST LIGT DE KRACHTDiep in- en uitademen: nu is het me-tijd!
Kreukvrijer levenSlechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomenKreukvrijer leven
Zo verstevig je je huidbarrièreDe 5-stappen gezichtsroutine voor een gezondere huidZo verstevig je je huidbarrière
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten