MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
De juiste verzorging van je hals en decolletéRimpels voorkomen gezichtsverzorgingChristina22 augustus 2023 Vergeet het 'grote gezicht' niet: Ook de hals en het decolleté hebben verzorging nodig. Maar hoe pak je dat aan?

Als de schoonheidsspecialiste het over het 'grote gezicht heeft, bedoelt ze het gezicht plus de hals en het decolleté. Het regelmatig insmeren van de hals en het decolleté wordt vaak over het hoofd gezien in de huidverzorging, maar is van groot belang voor een gezond en stralend huidbeeld. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je hals en decolleté op te nemen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine:

  1. Gevoelige huid: De huid van de hals en het decolleté is dunner en gevoeliger dan die van andere delen van het lichaam. Het verliest sneller de elasticiteit en vertoont ook eerder sporen van huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken. Regelmatig insmeren brengt vocht in en beschermt deze huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vooral voor mensen die ouder zijn dan 45 jaar is een speciale hals- en decolletécrème zinvol. We adviseren daarom hoogwaardige anti-aging-werkstoffen zoals retinol en vitamine C.
  2. Een consistent huidbeeld: Een gelijkmatige huidtextuur en een egaal huidbeeld dragen in belangrijke mate bij aan een jeugdige uitstraling. Als het gezicht, de hals en het decolleté op verschillende manieren worden verzorgd, kan dit leiden tot een inconsistent uiterlijk. Door regelmatig een crème te gebruiken, blijft het huidbeeld gelijkmatig. Daarom moeten ampullen, serums en de dagelijkse verzorging al op jonge leeftijd worden gebruikt voor het 'grote gezicht'.
  3. Preventie van rimpels: De huid van de hals en het decolleté heeft minder talgklieren en verliest daardoor sneller vocht. Dit leidt al snel tot een droge huid die gevoeliger is voor rimpels. Een rijke hydraterende crème helpt de huid elastisch te blijven en te beschermen tegen vroegtijdige rimpels.
  4. UV-bescherming: De huid van de hals en het decolleté wordt doorgaans minder beschermd door kleding en daardoor vaker blootgesteld aan zonlicht. UV-stralen kunnen huidbeschadiging veroorzaken, wat kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering en een verhoogd risico op huidkanker. Een crème met een hoge zonbeschermingsfactor kan deze plekken beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.
  5. Zelfvertrouwen: Het hals- en decolletégebied is vaak bloot, vooral in gemakkelijk te dragen kleding of bij formele aangelegenheden. Als je deze plekken goed verzorgt, krijg je meer zelfvertrouwen en zit je lekkerder in je vel. Zeker nu de populaire oktoberfeesten weer voor de deur staan, is dat bijzonder prettig.
  6. Algemene indruk van huidveroudering: Bij het beoordelen van de leeftijd en gezondheid van de huid wordt vaak gekeken naar de hals en het decolleté. Als je deze plekken verwaarloost, maakt je hele voorkomen een verouderde indruk. Met een regelmatige verzorging zorg je ervoor dat je huidbeeld past bij je leeftijd en welzijn.


Nog een laatste tip: Gebruik je parfum? Sla de hals en het decolleté dan over om de huid (en het haar) niet onnodig uit te drogen door de alcohol die erin zit. De perfecte plek voor je favoriete parfum is je navel. Schoonheidsspecialisten raden aan om je favoriete geur op het midden van je lichaam aan te brengen, omdat deze van daaruit het beste wordt verdeeld. De reden: op deze centrale plek ontwikkelt het lichaam veel warmte, wat ideaal is voor de ontwikkeling en een langdurig behoud van de geur. 


Onze conclusie

Samenvattend kunnen we stellen dat de huid van de hals en het decolleté evenveel aandacht verdienen als het gezicht. Een grondige huidverzorgingsroutine met het regelmatig insmeren van deze plekken bevordert de gezondheid van de huid, voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vergroot het zelfvertrouwen.

Onze beautyhelden voor het 'grote gezicht':
Neck + Décolleté Cream van HSR:

Dit product stelt de hoogste normen op het gebied van cosmetische lifting bij BABOR. Soja-eiwitten en natuurlijke extracten in de HSR Anti-Wrinkle Neck & Décolleté Cream verminderen leeftijdsgebonden rimpels (zoals wangplooien) die ontstaan door afbraak van collageen en elastine, verstevigen het weefsel en maken rimpels minder diep. Extracten van witte lupine maken zwaartekrachtrimpels zoals horizontale halsrimpels milder en verbeteren zo de elasticiteit van de huid.

Een natuurlijk glucoside van onsterfelijke planten vertraagt de vorming van nieuwe rimpels, doordat het ontstaansproces van rimpels direct bij de bron wordt bestreden. Tegelijkertijd wordt de teint geëgaliseerd en hyperpigmentatie afgezwakt. Bovendien helpt het innovatieve werkstoffencomplex ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen.

De bijzonder soepele textuur trekt optimaal in voor intense hydratatie en een luxueus verzorgd gevoel.

In den WarenkorbHSR Liftinganti-wrinkle neck & décolleté creamLuxe anti-rimpel Neck & Décolleté Cream € 94,90* / 50 ml 1000ml - € 1 898,00
Producten die je hals en decolleté extra verzorgen:
In den WarenkorbDOCTOR BABORProtecting Balm SPF 50De luchtige Protecting Balm SPF 50 trekt snel in, zonder te plakken. € 39,90* / 50 ml 1000ml - € 798,00In den WarenkorbDOCTOR BABORTriple Pro-Retinol Renewal CreamDrievoudig Pro-Retinol actief complex voor een gladdere en meer verfijnde... € 119,90* / 50 ml 1000ml - € 2 398,00In den WarenkorbDOCTOR BABORComfort Vitamin C SerumVoor een allround perfect huidoppervlak. € 56,90* / 20 ml 1000ml - € 2 845,00In den WarenkorbDOCTOR BABORRetinolDe refining-innovatie voor een huid die er zichtbaar gladder uitziet - Retinol +... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57In den WarenkorbDOCTOR BABORVitamin CDe ampulleninnovatie voor een direct stralende, gelijkmatige en gladdere huid - 20%... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!Vijf tips ter voorkoming van kraaienpootjesKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!
ConcealerZo helpt de camouflagestift tegen puistjes en oogringen!Concealer
De perfecte, frisse start voor jouw huidOnze nieuwe detox-sets voor het nieuwe jaarDe perfecte, frisse start voor jouw huid
Wrap it upDe handige aanvulling voor je beauty-routineWrap it up
Onze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten