Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Zo gaat de professional te werk in het BABOR instituutProfessionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste! gezichtsverzorgingLuisa13 maart 2020 Een keer per maand zou u zichzelf en uw huid een professionele behandeling incl. een gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste moeten gunnen. Het is de moeite waard! Het resultaat meteen na de behandeling: een frisse teint die straalt! Het huidbeeld wordt langdurig verfijnd en krijgt zijn natuurlijke glow terug.

De gezichtspeeling wordt gezien als geheime held van de schoonheidsverzorging! Echter wat kan de schoonheidsspecialiste eigenlijk wat we niet zelf kunnen? Het begint al bij de professionele reiniging. Op deze manier kunnen onzuiverheden worden verwijderd zonder dat de getroffen plekken ontsteken. Bij het professionele programma hoort ook de gezichtspeeling. Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Met het ouder worden vertraagt dit proces. De celdeling (en de daarmee verbonden huidvernieuwing) vindt bij 60-jarigen bijvoorbeeld alleen nog elke 60-70 dagen plaats. Een goede gezichtspeeling kan dit natuurlijke proces ondersteunen. Door het gebruik van peelings wordt de huid bevrijd van afgestorven cellen, die zich aan haar oppervlakte „verzamelen“. Bovendien wordt elke huid, aanvullend op de dagelijkse reiniging, bevrijd van diep zittende verontreinigingen, de opnamecapaciteit voor de volgende verzorgingsproducten wordt verbeterd en de huidregeneratie wordt gestimuleerd. Bij regelmatig gebruik ontstaat er een duidelijk gezuiverde en gelijkmatigere teint met meer uitstraling. Daarom is de gezichtspeeling een belangrijk onderdeel van elke BABOR behandeling. En ook hier kan de schoonheidsspecialiste nog een stap verder gaan en de huid intensiever verzorgen, bijv. met een microdermabrasie of een fruitzuurpeeling.

Welke peeling wordt er in de gezichtsbehandeling gebruikt?

Bij elke BABOR behandeling voert de schoonheidsspecialiste vooraf een professionele huidanalyse uit. Aan de hand van de resultaten worden dan de overeenkomstige producten voor de behandeling gekozen. Afhankelijk van het huidtype en de huidbehoefte worden in onze behandelingen mechanische peelings, enzymatische peelings of fruitzuren gebruikt.

Mechanische peelings 

Mechanische peelings zoals onze Gentle Peeling kunnen bij elke huid worden toegepast, uitgezonderd bij de zeer gevoelige en onzuivere huid met ontstekingen. Hier worden afgestorven hoornschilfertjes verwijderd bijvoorbeeld met behulp van plantaardige bio-peellichaampjes. Deze peeling is bijzonder geschikt om toe te passen voor het aanbrengen van een Self Tan product.

Enzympeeling

De Enzympeeling kan bij elke huid worden gebruikt, vooral echter bij een gevoelige huid omdat bij deze peeling geen mechanische prikkel ontstaat die de huid irriteert. De aanwezige enzymen verwijderen afgestorven huidschilfertjes, eiwitten en huidvetten. Op deze manier wordt de huid ideaal voorbereid op een nareiniging en de volgende verzorging.

Fruitzuurpeeling

Bij een fruitzuurpeeling gaat het om een chemische peeling, waarbij met zuren wordt gewerkt. De schoonheidsspecialiste beschikt over de vakkundige knowhow en kan zo de juiste dosering voor elk huidtype vinden, zodat de huid niet zwaar wordt belast maar optimaal wordt verzorgd.

Vind een BABOR instituut in uw omgeving en maak een afspraak.

Welke stap in de behandeling is de peeling? Wat gebeurt ervoor en wat erna?

De gezichtspeeling vindt altijd plaats na de reiniging van het gezicht, eventueel na het doorbloedingsmasker, het masker of andere toepassingen.

Gezichtspeeling: wat we thuis kunnen doen!

Een peeling kan 1-2 keer per week in de eigen verzorgingsroutine worden ingebouwd. Op deze manier kan het behandelingseffect thuis in stand worden gehouden en ook de eigen verzorgingsproducten kunnen beter door de huid worden opgenomen. Bij een gevoelige huid is het raadzaam om bijzonder milde peelingproducten te gebruiken Met een  Enzymcleanser kan de huid op behoedzame wijze worden gepeeld, afgestorven huidschilfertjes en talg aan het huidoppervlak worden desondanks grondig verwijderd. Welke peeling voor welke huid het beste geschikt is, kunt u hier nalezen. Gebruik een peeling het beste `s avonds, opdat mogelijke roodkleuringen gedurende de nacht afnemen en de huid optimaal kan regenereren.

Welke peeling past het beste bij mijn huid?

 

Enzympeeling: professionele tip!

Doe de enzympeeling in een schaaltje en roer met wat lauwwarm water door totdat er een romige consistentie ontstaat. Nadat u ogen en de lippen heeft afgedekt, wordt de enzympeeling dekkend met een maskerkwast op gezicht, hals & decolleté aangebracht. Tijdens de inwerktijd van ca. 10 minuten houdt u de peeling vochtig met kompressen. Tot slot verwijdert u de peeling met vochtige kompressen.

Enzympeeling: werking

De celverbindingen van onze huid worden door eiwitten samengehouden. Enzymen splitsen deze eiwitverbindingen. Daardoor worden de afgestorven huidschilfertjes losgemaakt en verwijderd. Enzymen werken echter alleen onder permanent vocht. Daarom is het belangrijk dat de peeling tijdens de inwerktijd met kompressen vochtig wordt gehouden – alleen zo kan de peeling zijn optimale werking ontvouwen.


Gezichtspeelings van BABOR voor thuis

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenFruitzuurpeelingEen nieuwe start voor de huid!Fruitzuurpeeling
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
READY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Onze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
Onze Ampul van de Maand JuliDe vitamineboost voor je huidOnze Ampul van de Maand Juli
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten