Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Wat doet een crème op basis van paddenstoelenextracten voor mijn huid?Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream? gezichtsverzorgingChristina20 februari 2024 NIEUW, NIEUW, NIEUW: De Mushroom Cream is er en bestrijdt stress met plantaardige superkrachten!

We kennen allemaal de momenten waarop we gedreven door druk, de ene to-do na de andere afvinken, minder of slecht slapen, uit balans zijn,... Dit heeft een negatieve impact op ons hart en bloedvatenstelsel en verzwakt ons immuunsysteem. Meer dan 52% van de consumenten in Europa is van mening dat stress de grootste boosdoener is voor de huid. Meer oneffenheden zoals puistjes, maar ook roodheid, eczeem, versnelde huidveroudering of een doffe teint en donkere kringen onder de ogen zijn het gevolg. 

We kunnen onszelf niet volledig beschermen tegen stress. Maar wat we wel kunnen doen, is de schadelijke effecten minimaliseren en het uiterlijk van onze huid verbeteren en onze teint revitaliseren met de juiste huidverzorging.

De anti-stress specialist

Stress Defence Mushroom Cream, de nieuwste toevoeging aan onze CLEANFORMANCE-lijn, is geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde en bevat natuurlijke actieve ingrediënten van paddenstoelen (adaptogenen) die al eeuwenlang hun waarde bewijzen. Deze actieve ingrediënten helpen de huid haar weerstand tegen de effecten van stress en milieu-invloeden te verhogen. De met antioxidanten verrijkte formule is afgestemd op de specifieke huidbehoeften van mensen met een drukke levensstijl en voorkomt de schadelijke effecten van stress op de huid. De natuurlijke ingrediënten hebben niet alleen een stressregulerende werking op de huid, maar helpen ook de huid in balans te houden, verminderen expressielijntjes en maken de huid egaler. Voor een zichtbaar evenwichtige en gerevitaliseerde teint - zonder tekenen van stress.

In den WarenkorbCLEANFORMANCEStress Defense Mushroom CreamWeerstandsverhogende gezichtscrème – 97% natuurlijke ingrediënten € 52,90* / 50 ml 1000ml - € 1 058,00
Wat zit er in de Stress Defence Cream en hoe werkt het precies? 

 De nieuwe Stress Defence Mushroom Cream bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Pre- en probiotica versterken de beschermende barrière van de huid, voorkomen vochtverlies en verfijnen het aanzien van de huid. 3% reishi extract beschermt de huid tegen epigenetische stress - stress die onze genetische structuur beïnvloedt. 2% shiitake-extract versterkt de natuurlijke afweer van de huid en beschermt tegen ongewenste huidreacties. 1% chaga-extract heeft een sterke antioxiderende werking en verhoogt de weerstand van de gevoelige huid.

89% van de testers bevestigt dat de huid er minder dof uitziet.

86% van de testers bevestigt dat de huid sterker aanvoelt.

82% van de testers bevestigt dat de weerstand van de huid tegen externe stressfactoren is verbeterd.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBABOR in de schijnwerpersEen interview met onze medewerker SihamBABOR in de schijnwerpers
Probeer het rustig uit!Het wonderwapen CBDProbeer het rustig uit!
Enzympeeling vs. AHA-peelingOpdat uw huid na de inspanningen van de zomer weer kan stralen!Enzympeeling vs. AHA-peeling
Milieubewust met BABORMeer dan alleen een mooie uitstraling: BABOR zet in op duurzaamheid!Milieubewust met BABOR
Deze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten