Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze april ampulHydra Plus – De dorstlesser voor uw huid! gezichtsverzorgingChristina1 april 2022 Met onze Hydra Plus ampul start u de perfecte zomerflirt voor uw huid die natuurlijk ook het hele jaar door mag duren.

De warme, lente dagen vergen veel van ons lichaam. Zo ook van onze huid die naast de dagelijkse milieu-invloeden blootgesteld wordt aan de sterke zonnestraling. Behalve het gebruik van een hoge lichtbeschermingsfactor die tegen het verbranden beschermt, kunt u echter nog andere dingen doen voor de gezondheid van uw huid en voor een weergaloze glow.

En dit zijn de beste tips:

  1. Voldoende water drinken (minstens 1,5 tot 2,5 liter per dag).
  2. Alcohol zoveel mogelijk achterwege laten en overgaan op thee.
  3. De voeding aanpassen en ook wat minder ijs eten.
  4. De huid verwennen met een waardevolle verzorging.

Maar wat is een waardevolle verzorging? Na de start met de juiste reiniging hebben we een bijzondere, geheime tip voor u die meteen daarna wordt aangebracht: de Hydra Plus ampul. Onze alleskunner voor alle huidtypen.

Deze fluid werkt met een complex van hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer als een vocht-boost op de huid. Uw teint ziet er frisser en gelijkmatiger uit! En het mooie daarvan: u kunt de ampullen als kuur in totaal zeven dagen gebruiken waarna u zich kunt verheugen op langdurige resultaten..

Met onze Hydra Plus ampul start u de perfecte zomerflirt voor uw huid die natuurlijk ook het hele jaar door mag duren.

Welk effect heeft de Hydra Plus ampul?
Gebruik

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een trekkende beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. Het concentraat in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes op de huid inkloppen. Vervolgens een verzorgende crème aanbrengen.

 

We zeggen adieu vale teint! Hallo natuurlijke glow!

U wilt weten welke ampul de beste is voor uw huid? Ga hier naar de ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenPowerwerkstof vitamine CZuur maakt mooiPowerwerkstof vitamine C
6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefteWij presenteren onze gloednieuwe DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules!6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefte
Het Anti-Hangover PlanWeldadige tips & beauty-rituelen tegen een katerHet Anti-Hangover Plan
Moeder zijn, moeder wordenI CAME HERE FOR LOVEMoeder zijn, moeder worden
Zo werkt het: Clean Skincare Routinemet model Kiara Jade en DOCTOR BABOR CleanformanceZo werkt het: Clean Skincare Routine
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten