Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Voorjaarsgevoel en spanning gegarandeerdOnze vijf beste Netflix-series van 2021 maskersJil26 maart 2021 Hoe wij het weekend doorbrengen? Liggend op de bank om de nieuwste Netflix-series te bingewatchen! De ene aflevering na de andere. Deze vijf spannende series zorgen volgens ons voor een optimaal voorjaarsgevoel.

Is de lockdown weer verlengd? Is het voorjaar begonnen, maar werkt het weer nog niet mee? Vervelend natuurlijk, maar wel ideaal om de nieuwste Netflix-series te bingewatchen. Want nu kunt u lekker op de bank blijven liggen, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen. De beste garantie voor heerlijke spanning en een echt voorjaarsgevoel! 

Onze top 5

Bridgerton

Dit kunt u verwachten: Veel oog voor detail, pure romantiek, spannende intriges en relaties

Verhaal: Tijdens het balseizoen van 1813 gaan acht leden van de familie Bridgerton op zoek naar de liefde in de Londense high society. De oudste dochter doet alsof ze een verhouding heeft met de hertog van Hastings, maar al snel komen de ware gevoelens naar boven...

Te streamen sinds: 25 december 2020

Genre: Historisch drama

Cast: Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Julie Andrews, Claudia Jesse

Conclusie: Een verslavende serie waarin u heerlijk kunt wegdromen naar lang vervlogen tijden! U gaat er helemaal in op en leeft voortdurend met de hoofdpersonen mee. Mijn persoonlijke hoogtepunt? Naast de 19e-eeuwse klassieke muziek zijn ook enkele recente hits van Taylor Swift en Ariana Grande in de serie verwerkt. Kippenvel gegarandeerd!

Firefly Lane

Dit kunt u verwachten: Veel gevoelens, powervrouwen en echte vriendschap

Verhaal: De hartsvriendinnen Tully en Kate kennen elkaar al sinds hun tienerjaren en maken in de daaropvolgende dertig jaar allerlei hoogte- en dieptepunten mee.

Te streamen sinds: 3 februari 2021

Genre: Drama

Cast: Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson en anderen

Conclusie: Een echte feelgood-serie die laat zien hoe belangrijk onvoorwaardelijke liefde is en waarom het de moeite waard is om vriendschappen te onderhouden. I like!

Lupin

Dit kunt u verwachten: Spanning, opwinding, charme, geraffineerdheid en een flinke dosis drama.

Verhaal: Hoofdpersoon Assane heeft een rekening te vereffenen met een welgestelde familie. Zijn vader is namelijk groot onrecht aangedaan...

Te streamen sinds: 8 januari 2021

Genre: Mysterie

Cast: Omar Sy, Shirine Boutella, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme en anderen

Conclusie: Het is geweldig om te zien hoe Omar iedereen te slim af is. De cliffhanger aan het einde is wel een beetje gemeen! 

Ginny & Georgia

Dit kunt u verwachten: Dankzij de liefdevolle moeder-dochterrelatie en de charismatische hartenbrekers biedt de serie van alles wat: humor, plezier, opwinding, liefde en drama.

Verhaal: Jarenlang waren Ginny en haar gezin op de vlucht, maar nu vestigen ze zich in een nieuwe stad om eindelijk rust te vinden en een nieuw leven te beginnen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet...

Te streamen sinds: 24 februari 2021

Genre: Comedy-drama

Cast: Antonia Gentry, Brianne Howey, Felix Mallard, Sara Waisglass en anderen

Conclusie: Onderhoudende afleveringen die u vermaken en aan het denken zetten. Het is mooi om te zien hoe onderwerpen als racisme en discriminatie worden behandeld.

Sky Rojo

Dit kunt u verwachten: Stoere personages, actie en zwarte humor

Verhaal: De belevenissen van drie vrouwen met een duister verleden. Na enkele dramatische gebeurtenissen in een bordeel slaan ze op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers.

Te streamen sinds: 19 maart 2021

Genre: Actie

Cast: Mariana Espósito, Yanis Prado, Miguel Ángel Silvestre, Verònica Sánchez

Conclusie: Gewelddadig, maar ook geweldig goed. De opwindende actie wordt op een ironische manier in beeld gebracht, wat de serie zeer onderhoudend maakt.

Time to relax

Wilt u ondertussen uzelf en uw huid verwennen? Breng een masker aan voordat u begint te kijken. Op die manier kunnen de rijke werkstoffen rustig inwerken en uw huid optimaal voeden.

In den WarenkorbSEA CREATIONTHE MASKLuxe anti-aging crèmemasker. € 190,00* / 50 ml 1000ml - € 3 800,00In den WarenkorbCLEANFORMANCEClay Multi-CleanserMilde reiniging en mild reinigingsmasker ineen. € 21,90* / 50 ml 1000ml - € 438,00
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenYOUR PERSONAL ME-TIMEDoe een tegoedbon voor een treatment cadeau of gun jezelf wat persoonlijke me-timeYOUR PERSONAL ME-TIME
Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paaseiOp uw paasbest het voorjaar in!Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
Het pure vakantiegevoelZo mooi is vakantie houden in DuitslandHet pure vakantiegevoel
Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituutVoor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebiedRadiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten