MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei

U wist al dat een ampullenkuur wonderen doet. In slechts zeven dagen wordt de huid op een ongekende manier verwend. Wilt u een stevigere huid krijgen? Onzuiverheden en irritaties tegengaan? Of zoekt u iets tegen een droge huid? In al deze gevallen kunnen de populaire BABOR-ampullen het huidbeeld effectief en langdurig verbeteren.


En met de ampullenkuur van twee weken kunt u nog langer genieten van een stralende huid. Gelukkig heeft de paashaas daar ook aan gedacht, want het BABOR-paasei bevat in totaal 14 werkstoffen voor een uniek en krachtig effect. Laat uw huid dus twee weken lang lekker bijkomen van de dagelijkse stress met werkzame ingrediënten die opbouwen, beschermen en verstrakken!

Het mooiste geschenk voor iedereen

Het paasei is met zijn op elkaar afgestemde ampullen ook een prachtig geschenk voor uw moeder, beste vriendin of partner. Ze krijgen niet alleen een stijlvol marmeren ei, maar ook een verzorgingsproduct dat de eerste sporen van huidveroudering bestrijdt en het herstel van de cellen ondersteunt. Het resultaat: een lentegevoel voor de huid!


En voor iedereen die het liever persoonlijk maakt

Het paasei kan ook worden gepersonaliseerd, wat het de perfecte verrassing maakt voor elk paasfeest!

 

 

Personaliseer nu

Wilt u als beautyliefhebber meer weten over ampullen, hun werking, de toepassing en hoe ze worden gemaakt? Lees dan onze Ampullen Guide voor alle antwoorden.


Lees hier verder

Deze artikel delen:

Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Gezichtstoner
Met deze gezichtstoners geef je jouw verzorgingsroutine een professionele touch!

Gezichtstoner

Onze Women Empowerment Challenge
Let’s empower togehter

Onze Women Empowerment Challenge

Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodig
IT‘S DETOX TIME!

Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodig

Veganistische cosmetica
VEGANISTISCHE HUIDVERZORGING VOOR GEZICHT EN LICHAAM

Veganistische cosmetica

Kleur bekennen: De lipstick van nu
FELLE KLEUREN

Kleur bekennen: De lipstick van nu