Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Zo verzorg je als man je huidInfluencer Louis Darcis toont zijn verzorgingsroutine gezichtsverzorgingChristina31 oktober 2023 De perfecte verzorgingsroutine voor de huid van mannen? Louis Darcis toont zijn eenvoudige routine die hij niet langer kan missen.

Louis Darcis is een lifestyle en fashion influencer die inspiratie haalt uit reisbestemmingen, verschillende culturen, muziek en kunst. Hij heeft het unieke vermogen om zijn stijl af te stemmen op de plaatsen en culturen die hij bezoekt, waardoor zijn inhoud authentiek en uniek is. 

Louis hecht ook veel belang aan huidverzorging en gezondheid en heeft een persoonlijke routine ontwikkeld die perfect past bij zijn levensstijl. Hij integreert zijn routine naadloos in zijn dagelijks leven en biedt esthetische inzichten in het gebruik van zijn huidverzorgingsproducten. Dit onderstreept niet alleen zijn flair voor mode, maar laat ook zien dat hij zich inzet voor een verzorgd uiterlijk.

Louis' huidverzorgingsroutine

Mijn huidroutine is relatief eenvoudig, maar efficiënt. 's Morgens begin ik met het grondig wassen van mijn gezicht met de Hyaluronic Cleansing Balm. Daarna gebruik ik CLEANFORMANCE Awakening Eye Cream, BABOR Hyaluron Serum en BABOR Hyaluron Cream om mijn huid de vochtbalans te geven die ze de hele dag nodig heeft. Over het algemeen zorg ik ervoor dat ik gezond eet en genoeg water drink omdat dit ook een positieve invloed heeft op mijn huid. Een regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap zijn andere belangrijke factoren voor een gezonde huid.

In den WarenkorbCLEANSINGHyaluronic Cleansing BalmGladmakende reinigingsbalsem met 3D Hyaluron voor de veeleisende huid € 49,90* / 150 ml 1000ml - € 332,67
In den WarenkorbCLEANFORMANCEAwakening Eye CreamHydraterende oogcrème. € 32,90* / 15 ml 1000ml - € 2 193,33
In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluron InfusionBoost aan vocht voor de vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes. € 63,92* / 30 ml voorheen: € 79,90 1000ml - € 2 130,67
In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluron Cream24h hydraterende verzorging voor een vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes € 63,92* / 50 ml voorheen: € 79,90 1000ml - € 1 278,40
Welk huidtype ben je?

 Een normale tot een eerder droge huid.

Hoe belangrijk zijn ampullenkuren voor jouw huid? // Waarom gebruik je ze?

Ik maak heel selectief gebruik van de ampullenkuren. Meestal alleen in stressvollere perioden en wanneer ik het gevoel heb dat mijn huid de nodige ”frisheidsboost” nodig heeft.

Waarom denk je dat mannen hun huid net zo goed moeten verzorgen als vrouwen?

Een huidverzorgingsroutine kan helpen om de huid gezond te houden, het verouderingsproces van de huid te vertragen en het zelfvertrouwen te vergroten door een positief huidbeeld. Over het algemeen moet worden opgemerkt dat de behoeften van de huid net zo belangrijk zijn voor mannen als voor vrouwen. Daarom moeten mannen niet aarzelen om een geschikte huidverzorgingsroutine te ontwikkelen en producten te gebruiken die zijn afgestemd op hun individuele behoeften.

Je bent als bekende influencer vaak op reis: Hoe integreer je je huidverzorgingsroutine in je vaak hectische dagelijkse leven? 

Over het algemeen is mijn huidroutine vrij eenvoudig, maar ik pas ze regelmatig en consequent toe. Bovendien geeft het me een soort structuur aan mijn dag die ik niet graag zou missen.

 Wil je weten wat je mannenhuid nodig heeft?

 Weet je al welk huidtype je bent?

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten