Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Make-up voor elke dag

Model Alexandra Nicole is fan van de trendy nude look – die inzet op pure natuurlijkheid en zodoende perfect geschikt is voor het dagelijkse leven. Tenslotte willen we ons overdag heel natuurlijk opmaken en het gebruik van onze glamoureuze beauty-paletten voor `s avonds bewaren. Daarom geldt: heldere ogen & een stralende, frisse teint te voorschijn toveren om met de zon de wedstrijd aan te gaan wie het hardst straalt. 

Hoe Alexandra haar frisse make-up voor elke dag opdoet? Kijk zelf! We zeggen: start de film!

Step 1 = foundation

De perfecte basis voor een natuurlijke make-up look is een gelijkmatig huidbeeld. Hier is een zachte make-up fluid de ideale keuze. Alexandra gebruikt onze AGE ID Serum Foundation, die een natuurlijke look zonder effect van een masker te voorschijn tovert. Ca. 3-4 druppeltjes van de Serum Foundation op een sponsje doen en vanuit het midden van het gezicht naar buiten aanbrengen. Let op: aan de buitenranden – zoals haaraanzet en kaaklijn – zorgvuldig uitstrijken. 


Step 2 = concealer

In de tweede stap maakt Alexandra vermoeide ogen helder. De Luminous Skin Concealer licht namelijk het gebied om de ogen op en verbergt daardoor onregelmatigheden. De concealer is erg praktisch omdat hij zich snel en nauwkeurig laat aanbrengen – dankzij de kwastapplicator. Overgangen kunnen met de vingertoppen zachtjes worden vervaagd. 


Step 3 = poeder

Opdat de make-up ook de hele dag voor haar werk als model goed blijft, gebruikt Alexandra in de derde stap nog het Invisible Powder, om de make-up langer te laten zitten en een storende glans weg te werken. Gewoon met een poederdons – of met een poederkwast – gelijkmatig in het gezicht aanbrengen. 


Step 4 = wenkbrauwen stylen

Wenkbrauwen geven het gezicht een kader. Daarom hebben ze een enorme uitwerking op de gehele vorm van het gezicht! Ook Alexandra accentueert graag haar markante wenkbrauwen. Ideaal hiervoor: de Eye Brow Filler Fibers. Want ze vullen op, fixeren en accentueren de contouren. Gewoonweg de wenkbrauwhaartjes met het borsteltje naar beneden kammen en met kleine streepjes langs de aanzet van de wenkbrauw opvullen. Tot slot de wenkbrauwhaartjes naar boven kammen. 


Step 5 = contouren aangeven

Nu ontbreken er nog wat contouren in het gezicht. Daarvoor kiest Alexandra de Tri-Colour Blush in brons om de gezichtscontouren te modelleren. Want: door de mix van lichte en donkere tinten kunnen licht- en schaduweffecten worden gecreëerd. 


Step 6 = rouge

In de volgende stap wordt de Tri-Colour Blush in rosé ingezet, die Alexandra als rouge gebruikt om haar teint er nog roziger en frisser te laten uitzien. 


Step 7 = mascara

De eerste stap wat betreft heldere ogen werd met de Concealer al voltooid, nu volgt het grote optreden van de mascara. Alexandra gebruikt de Extra Curl & Volume Mascara voor schitterend gewelfde wimpers die en passant met vitamine E in de watten worden gelegd. 


Step 8 = mooie lippen betoveren

In de laatste stap ligt de focus op de lippen. Alexandra gebruikt eerst de Lip Liner in de kleur nude om kleine oneffenheden te verbergen en om te voorkomen dat de lippenstift „uitloopt“. Aansluitend brengt ze onze Creamy Lip Colour Lippenstift in Nude Rose aan voor een glossy finish van haar look. 


We zeggen: Très chic! Très naturelle!

Shop the look

De volgende producten werden voor de look gebruikt

U wilt nog meer ontdekken over onze AGE ID make-upserie? Neem eens een kijkje bij onze H/W trendkleuren! Ook hier ligt de focus op: fascinatie natuur!

Deze artikel delen:
Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Voor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebied

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut

Welke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?
ZONBESCHERMING OLÉ – VAKANTIE VOOR DE HUID

Welke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?

Zo werkt het: Clean Skincare Routine
met model Kiara Jade en DOCTOR BABOR Cleanformance

Zo werkt het: Clean Skincare Routine

Ben je wild op een mooie huid?
SPECIAL EDITION AMPULLEN IN LUIPAARDLOOK

Ben je wild op een mooie huid?

Irritaties in het voorjaar
SENSITIVE SKIN

Irritaties in het voorjaar