MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Make-up voor elke dag

Model Alexandra Nicole is fan van de trendy nude look – die inzet op pure natuurlijkheid en zodoende perfect geschikt is voor het dagelijkse leven. Tenslotte willen we ons overdag heel natuurlijk opmaken en het gebruik van onze glamoureuze beauty-paletten voor `s avonds bewaren. Daarom geldt: heldere ogen & een stralende, frisse teint te voorschijn toveren om met de zon de wedstrijd aan te gaan wie het hardst straalt. 

Hoe Alexandra haar frisse make-up voor elke dag opdoet? Kijk zelf! We zeggen: start de film!

Step 1: foundation

De perfecte basis voor een natuurlijke make-up look is een gelijkmatig huidbeeld. Hier is een zachte make-up fluid de ideale keuze. Alexandra gebruikt onze 3D Firming Serum Foundation, die een natuurlijke look zonder effect van een masker te voorschijn tovert. Ca. 3-4 druppeltjes van de Foundation op een sponsje doen en vanuit het midden van het gezicht naar buiten aanbrengen. Let op: aan de buitenranden – zoals haaraanzet en kaaklijn – zorgvuldig uitstrijken. 


Step 2: concealer

In de tweede stap maakt Alexandra vermoeide ogen helder. De 3D Firming Concealer licht namelijk het gebied om de ogen op en verbergt daardoor onregelmatigheden. De concealer is erg praktisch omdat hij zich snel en nauwkeurig laat aanbrengen. Overgangen kunnen met de vingertoppen zachtjes worden vervaagd. 


Step 3: poeder

Opdat de make-up ook de hele dag voor haar werk als model goed blijft, gebruikt Alexandra in de derde stap nog het Mattifying Fixing Powder, om de make-up langer te laten zitten en een storende glans weg te werken. Gewoon met een poederdons – of met een poederkwast – gelijkmatig in het gezicht aanbrengen. 


Step 4: wenkbrauwen stylen

Wenkbrauwen geven het gezicht een kader. Daarom hebben ze een enorme uitwerking op de gehele vorm van het gezicht! Ook Alexandra accentueert graag haar markante wenkbrauwen. Ideaal hiervoor: de Eye Brow Mascara. Want ze vullen op, fixeren en accentueren de contouren. Gewoonweg de wenkbrauwhaartjes met het borsteltje naar beneden kammen en met kleine streepjes langs de aanzet van de wenkbrauw opvullen. Tot slot de wenkbrauwhaartjes naar boven kammen. 


Step 5: contouren aangeven

Nu ontbreken er nog wat contouren in het gezicht. Daarvoor kiest Alexandra de Shaping Duo Powder in brons om de gezichtscontouren te modelleren. Want: door de mix van lichte en donkere tinten kunnen licht- en schaduweffecten worden gecreëerd. 


Step 6: rouge

In de volgende stap wordt de Satin Blush in rosé ingezet, die Alexandra als rouge gebruikt om haar teint er nog roziger en frisser te laten uitzien. 


Step 7: mascara

De eerste stap wat betreft heldere ogen werd met de Concealer al voltooid, nu volgt het grote optreden van de mascara. Alexandra gebruikt de Extra Curl & Volume Mascara voor schitterend gewelfde wimpers.


Step 8: mooie lippen betoveren

In de laatste stap ligt de focus op de lippen. Alexandra gebruikt eerst de Lip Liner in de kleur nude om kleine oneffenheden te verbergen en om te voorkomen dat de lippenstift „uitloopt“. Aansluitend brengt ze onze Creamy Lipstick Lippenstift in Nude Rose aan voor een glossy finish van haar look. 


We zeggen: Très chic! Très naturelle!


SHOP THE LOOK

De volgende producten werden voor de look gebruikt:

Deze artikel delen:

Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Concealer
Zo helpt de camouflagestift tegen puistjes en oogringen!

Concealer

Ben je wild op een mooie huid?
SPECIAL EDITION AMPULLEN IN LUIPAARDLOOK

Ben je wild op een mooie huid?

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!
Beauty Power

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!

Let’s clean up this planet
Samen tegen de wereldwijde vervuiling van de wateren met plastic afval

Let’s clean up this planet

Make-up snel verwijderen!
CIAO MAKE-UP

Make-up snel verwijderen!