MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Home Spa Moment: BABOR Mini FacialWinterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid! gezichtsverzorgingChristina27 november 2020 Droge huid: Model Charlotte toont haar Home Spa Moment

Droge huid? Nee, dank u! Dit zegt ook model Charlotte Bieler. Ze laat haar Home Spa moment zien: Een mini facial om een droge huid optimaal te verzorgen en haar een bijzondere glow te geven.
Start met de reiniging en ga via de peeling naar de afsluitende verzorging: de producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en moeten ook in de aangegeven volgorde worden gebruikt:

  1. Gentle Cleansing Milk
  2. Thermal Toning Essence
  3. Sugar Oil Peeling
  4. Moisturing Foam Mask
  5. Rejuvenating Face Oil

Step 1:

De Gentle Cleansing Milk is een milde reinigingsmelk die met het aanwezige appelwater dient als perfecte voorbereiding op de verzorging. Het Anti-Ox complex beschermt tegen uiterlijke milieu-invloeden en ondersteunt de zelfbescherming van de huid. De reinigingsmelk kan met en zonder water in het gezicht worden gebruikt. Daarvoor één tot twee pompeenheden op de handpalmen doen en met de vingertoppen en draaiende bewegingen op de droge plaatsen van het gezicht verdelen. Afsluitend met koel water afwassen of met een tissue verwijderen.

Step 2:

De Thermal Toning Essence is een alcohol- en parfumvrij gezichtswater dat speciaal een gevoelige huid ten goed komt. Hij versterkt de huidbeschermingsfuncties na de reiniging, doordat een speciaal polymeer de huidbeschermingsbarrière ondersteunt. Het aanwezige aloë vera hydrateert bovendien maximaal. Het gezichtswater moet bij correct gebruik op een wattenschijfje worden gedaan en over gezicht, hals en decolleté worden verdeeld.

Step 3:

De Sugar Oil Peeling is een vitaliserende suiker-oliepeeling die afgestorven hoornschilfertjes verwijdert en tijdens het gebruik de huid met waardevolle oliën verzorgt. De peeling maakt de huid glad en bovendien soepeler wat voor een gelijkmatigere teint zorgt. De peeling kan een tot twee keer per week worden gebruikt. Met vochtig gemaakte vingers wordt de peeling met draaiende bewegingen in het gezicht aangebracht. Daarbij moet het ooggebied worden vrijgelaten.

Step 4:

Het Moisturing Foam Mask is een schuimmasker dat voor een echte belevenis zorgt en is speciaal voor de droge huid ontwikkeld.  Het DEEP MOIST extract hydrateert de huid in combinatie met polysacchariden en ondersteunt de eigen vochtopbouw. Plantaardige vetten uit pinksterbloemolie en amandelolie behoeden de huidbeschermingsbarrière voor uitdrogen.

Step 5:

De Rejuvenating Face Oil is een exclusieve gezichtsolie die voor een extra aan uitstraling zorgt. Een speciaal rozenextract vermindert bij de huid de staat om te reageren, het SkinDefense System kalmeert geïrriteerde huiddelen en verbetert haar natuurlijke beschermingsmechanismen. Het resultaat is een geheel verzorgde huid en een gelijkmatige teint.  Voor het gebruik moeten er 8-10 druppels in de handpalm worden gedaan die vervolgens zachtjes in het gezicht ingemasseerd worden.

Droge huid – Wat nu?


Een droge huid heeft speciale aandacht nodig en moet zeker met de juiste producten worden verzorgd. Alles over de oorzaken en tips bij de behandeling leest u hier.


Kom meer te weten

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCleansing FeelingsDe juiste beautyroutine voor de jonge huidCleansing Feelings
BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleurenSpot aan!BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleuren
StriaeOorzaken & tipsStriae
Rimpels voorkomenDe juiste verzorging van je hals en decolletéRimpels voorkomen
Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!Onze april ampulHydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten