Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Alles wat mama's en hun huid nodig hebben

Even diep ademhalen! Stress is een dagelijks feit voor alle moeders die een voorzichtig evenwicht moeten vinden tussen hun werk, de kinderopvang en alle beperkingen van de lockdown. Ze zijn niet alleen moeder maar ook opvoedster, lerares, clown (zodat iedereen goedgehumeurd blijft), echtgenote en rots in de branding, alles in één.

Echter, het is reeds langer bekend dat stress een invloed op het huidbeeld heeft. Onaangename irritaties, rode vlekken, jeuk of puistjes zijn vaak het gevolg. Dit is absoluut te voorkomen, want je kunt niet goed functioneren wanneer je je niet goed in je vel voelt.


Tijd voor jezelf en voor je eigen beauty-behoeften is dus nog altijd een must!

Onze tips voor meer ontspanning1. Bevrijding voor de huid

Ultimate Repair Cleanser van DOCTOR BABOR is een regenererende crème die op een zachte en verzorgende manier de huid poriëndiep bevrijdt van vuil, talg en make-up.

Het gevoel daarna? Een zuivere, frisse huid!

2. De power van een serum

Wat velen niet weten en zelfs onderschatten is de kracht van een serum! Het Moisture Serum van Essential Care hydrateert de huid grondig en egaliseert droogheidsrimpeltjes.

Het gevoel daarna? Een rozig frisse teint!

3. Good night!

Het werk dat de huid tijdens haar belangrijkste regeneratiefase - met andere woorden 's nachts - verricht, wordt het best versterkt met een hoogwaardige verzorging. Het Renewal Overnight Mask van CLEANFORMANCE optimaliseert de vochthuishouding van de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Het gevoel daarna? Een integraal verzorgde huid!

 4. Splish, splash

Als het lichaam overdag bij het afwerken van je to-do-lijstje als een motor is warmgelopen, dan is na een ontspannende douche of een heerlijk bad enige afkoeling nodig. Net dat biedt de Body Sorbet van SPA Energizing: de zachtsmeltende en koelende gelcrème verwent de lichaamshuid met een exclusief BABOR-stamcellenextract uit champagneperen en limettenextract.

Het gevoel daarna? Een grondig gehydrateerde huid!

Wanneer mama's de handen vol hebben, moet de huid tussendoor een pauze krijgen. Zo begin je elke dag met nieuwe energie! Daarvan geniet het hele gezin.

Deze artikel delen:
Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Kreukvrijer leven
Slechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomen

Kreukvrijer leven

„Maskne“ = onzuiverheden door het dragen van maskers
Als de huid in opstand komt

„Maskne“ = onzuiverheden door het dragen van maskers

Veganistische cosmetica
VEGANISTISCHE HUIDVERZORGING VOOR GEZICHT EN LICHAAM

Veganistische cosmetica

Huidveroudering begint halverwege de 20!
Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?

Huidveroudering begint halverwege de 20!

Anti-aging werkstoffen
Deze werkstoffen beschermen het beste tegen vroegtijdige huidveroudering & rimpels

Anti-aging werkstoffen