Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Let’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge women-empowermentJil5 maart 2021 Wie is eigenlijk je voorbeeld als het om empathie gaat? Hoe kunnen vrouwen elkaar meer empoweren? We willen je met onze Women Empowerment Challenge graag stimuleren tot nadenken en jezelf vragen stellen.

Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag, die elk jaar op 8 maart plaatsvindt, hebben we onze krachten gebundeld met het fashionlabel SET – omdat Women Empowerment ons beiden zeer na aan het hart ligt. We hebben samen een Charity-collectie gelanceerd, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Women for Women International, een organisatie die vrouwen in crisisgebieden ondersteunt. De Charity-collectie illustreert de essentie van wat Women Empowerment voor ons betekent:

“Ask for more. More Love. More Empathy. More Diversity. More Kindness. More Power.”


Onze Empowerment Challenge: 

Durven om meer te vragen. Zelfverzekerd en authentiek zijn en je volledige potentieel ontplooien. Hiervoor vonden in de afgelopen dagen in het kader van de campagne op onze social media-kanalen de “Empowerment Days” plaats, waarin we een paar vragen hebben gesteld om over na te denken en jezelf vragen te stellen, met als doel: Let’s empower together

1. LOVE

Welke vrouw ligt je bijzonder na aan het hart? Vertel het haar en leg uit waarom. Wij beloven: het zal je goed doen!  


2. EMPATHY

Wie is je voorbeeld als het om empathie gaat? Denk na over wie jou een bijzonder warm gevoel geeft als je je openstelt. En: Wat kun je van deze persoon overnemen en in je dagelijks leven in praktijk brengen? 


3. DIVERSITY

Laten we het over het onderwerp “diversiteit” hebben. Met wie voelen je gesprekken als groei omdat je mening in de conversatie wordt uitgedaagd? Durf in de toekomst ook zelf de mening van je gesprekspartner ter discussie te stellen.  


4. KINDNESS 

Bedenk wie je vandaag eens extra zou willen verwennen. Voor je lievelingscollega haar favoriete koffie meenemen? Een goede vriendin een plezier doen? Een vriendelijke daad maakt niet alleen de dag van je dierbaren bijzonder, maar ook je eigen dag.


5. POWER

Heb je ideeën over hoe vrouwen elkaar beter kunnen empoweren? Of het nu om iets kleins gaat of om steun op grote schaal, het kan een groot verschil maken. 

De Limited Edition BABOR x SET:

BABOR Precious Collection

De empowerment-versie van onze zeer effectieve 7-daagse ampullenkuur met perfect gedoseerde hoogwaardige werkstoffen. 

Statement T-shirt van SET 

Vervaardigd van 100% biologisch katoen en voorzien van een inside-out print. Ook dit shirt draagt de boodschap 'Ask for more' uit. More love, more empathy, more diversity, more kindness, more power.

JOIN US

Verzeker je van je Charity Bundle voor een voordeelprijs, steun Women for Women International en ontvang een van de laatste beperkt verkrijgbare T-shirts.*

Meer informatie over Women Empowerment en onze campagne-ambassadrices? Die vind je hier!

*Zolang de voorraad strekt.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenWat is digital aging?Welk effect heeft blauw licht op onze huid?Wat is digital aging?
Masker op, klaar, aan de slag...WELK MASKER PAST BIJ MIJN HUID?Masker op, klaar, aan de slag...
Multi-MaskingDe perfecte verzorgingsboost voor de gemengde huidMulti-Masking
Get ready met de BABOR Cleansing-iconen HY-ÖL en PhytoactiveCLEANSING ROCKSGet ready met de BABOR Cleansing-iconen HY-ÖL en Phytoactive
GezichtstonerMet deze gezichtstoners geef je jouw verzorgingsroutine een professionele touch!Gezichtstoner
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten