Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
8 stappen naar natuurlijke make-up voor de feestdagenStralend mooi make-upJil19 december 2022 Ben je nog op zoek naar de perfecte make-uplook voor Oud & Nieuw? Model en actrice Viktoria Faizova laat je stap voor stap zien hoe je in een paar simpele stappen een natuurlijk-mooie make-uplook tevoorschijn tovert.

Binnenkort is het alweer zover: het aftellen is begonnen en de jaarwisseling staat voor de deur. En als oudejaarsavond toevallig op een zaterdag valt, is het een goed idee om wat extra tijd in de badkamer in te plannen voor de avondmake-up. We werden onlangs verliefd op de natuurlijk-vlekkeloze make-up look van model en actrice Viktoria Faizova, die ze aanbracht met enkele van onze H/W make-up trendkleuren. De juiste leidraad voor haar look? We willen je ze niet onthouden. 

Je juicht de natuurlijke look toe en wilt die misschien zelfs namaken?

In 8 stappen naar natuurlijke make-up voor de feestdagen

Zo werkt het:

Stap 1 = De perfecte basis

Viktoria begint met de perfecte basis voor haar natuurlijke make-up look: de Foundation. Ze gebruikt onze Tinted Hydra Moisturizer – een subtiel getinte moisturizer die niet alleen dekking biedt, maar de huid ook een extra dosis verzorging en vocht geeft door de meegeleverde Hydra Plus Ampul. Perfect voor een licht getinte, natuurlijk frisse look. 

Gebruik

Breng de foundation aan met je handen, met een make-up penseel of een sponsje. Aanbrengen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.

uitverkochtMake upTinted Hydra Moisturizer 02 naturalZacht getinte, hydraterende verzorging. € 36,90* / 30 ml 1000ml - € 1 230,00
Stap 2 = Concealer

De concealer dient om donkere kringen en kleine onvolkomenheden te verbergen. Onze 3D Firming Concealer heeft een subtiel smeltende textuur en een ideale dekking. Met de werkstoffen van de 3D Firming Ampul ondersteunt de concealer tegen rimpels en lijntjes en verheldert hij het gebied rond de ogen. 

Gebruik

Met de zachte applicator op de gewenste plekken aanbrengen en met een concealer-penseel of met de vingers vervagen. Let erop dat er geen overgangen meer zichtbaar zijn. 

uitverkochtMake up3D Firming Concealer 03 natural € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00
Step 3 = Accenten plaatsen

In de volgende stap gebruikt Viktoria één van onze absolute hoogtepunten van onze H/W-trendkleuren om de wangen te accentueren: de Blush Jewels. Dit zijn kleine poederstenen in zachte roze-kopertinten in een fijn gebakken formulering. Ze brengen de wangen tot leven en geven het gezicht contour. 

Gebruik

Veeg met een zachte poeder- of een zacht blushpenseel over de poederstenen en breng ze aan op of onder de jukbeenderen, afhankelijk van de vorm van het gezicht en de gewenste look.

Stap 4 = Highlighter

Accent-technisch kun je hier nog een portie toevoegen voor de feestelijke make-up look. Onze vloeibare Glow Highlighter is hier perfect voor. Het zet zachte, glinsterende accenten dankzij zijn vloeibare, sterk gepigmenteerde textuur.

Gebruik

Haal een druppel uit het flesje door op de flexibele flesbodem te drukken en breng het met een penseel of met de vingers aan op de neusbrug en onder het oog, alsmede direct onder de wenkbrauw. Indien nodig met een penseel vervagen.

Stap 5 = Wow-Brows

Met de Eye Brow Filling Fibers kun je mooie, sterke wenkbrauwen creëren, omdat de fijne vezels kleine gaatjes opvullen. De mascara kleurt de wenkbrauwen lichtjes, stylt en fixeert de gewenste vorm dankzij het delicate borsteltje dat zich perfect aanpast aan de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen.  

Gebruik

Wenkbrauwhaartjes met het borsteltje omlaag kammen, en met kleine gekleurde lijntjes langs de aanzet van de wenkbrauwen opvullen. Kam tot slot de wenkbrauwhaartjes weer omhoog.

Stap 6 = Oogbasis

Nu zijn de ogen aan de beurt! De Eye Shadow Base is de perfecte basis voor de volgende oogmake-up. De primer, met hydraterend hyaluronzuur, egaliseert ongelijkmatige kleuren, waardoor de oogschaduw meer uitstraling krijgt en de oogmake-up bijzonder lang perfect blijft.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid aan op het ooglid met de applicator en meng goed met je vingers of een penseel. Aansluitend de oogschaduw aanbrengen.

Stap 7 = Quattro-oogschaduw

Daarna maakt de Eye Shadow Quattro Matte Nudes zijn grote entree. Ze maakt indruk met vier sterk gepigmenteerde, sterke aardetinten. Viktoria gebruikt de lichtste tint, voor een sterkere make-up kunnen alle vier de tinten worden gecombineerd. Breng de lichte tinten aan op het beweeglijk of volledige ooglid en gebruik ze als highlighter. Voeg diepte en accent toe met de donkere en roodachtige tinten. Meng de tinten voor meer kleurvariaties. Maak de applicator voorafgaand aan gebruik vochtig voor extra diepe kleuren.

Gebruik

Met een penseel of applicator aanbrengen en vervagen. 

Stap 8 = Gloss

Last but not least: accentueer de lippen met een voedende lipolie om ze de ultieme glans te geven. De niet plakkerige formule met verzorgende kersenolie zorgt voor superglossy, fluweelzacht verzorgde lippen.

Gebruik

De Super Soft Lip Oil van binnen naar buiten toe aanbrengen en dan verdergaan met de onderlip. Kan voor de ultieme glans ook als extra gloss op de lippenstift worden aangebracht – misschien een rode lippenstift voor oudejaarsavond.

In den WarenkorbMake upSuper Soft Lip Oil 02 juicy redLippenolie met hoogglans. € 21,90* / 6 ml 1000ml - € 3 369,23
De perfecte make-up benodigdheden

Mogen we even de aandacht? Onze 12-delige kwastenset voor het perfect aanbrengen van je make-up! Het maakt niet uit of je je make-up wilt mengen, contouren wilt omlijnen of accentueren. De penselen, handgemaakt in een penselenfabriek, overtuigen niet alleen door hun elegante zwarte ontwerp, maar ook door hun innovatieve structuur van elke afzonderlijke penseelvezel.  Bijzonder handig: De kwastenset wordt geleverd met een handig penseelzakje – perfect om mee te nemen!

In den WarenkorbAccessoiresBrush Set Make up12-delige penseelset inclusief professionele penseeletui voor het perfect aanbrengen... € 141,90* / Set met 12 delen
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenGET SUMMER READYZo bereid je jezelf & je huid optimaal voor op de zomerGET SUMMER READY
Huidverzorging voor alle huidtypesJe moet deze ondergewaardeerde Power-producten van BABOR eens proberenHuidverzorging voor alle huidtypes
Zo vullen dag- en nachtcrème elkaar aanEen goed duo!Zo vullen dag- en nachtcrème elkaar aan
Beauty BoosterHuidactivering met rozenkwartsBeauty Booster
Lippenstift & lipglossWelke kleur past bij mij en bij de huidige trend?Lippenstift & lipgloss
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten