Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Alles tegen rimpels!Mooi op elke leeftijd anti-agingJil16 januari 2023 Je mooi voelen op elke leeftijd: dat is ons motto! Daarom geven we je vandaag onze ultieme anti-agingtips en verklappen we je de beste producten tegen rimpels.

Met de jaren worden we wijzer, we weten beter wat we willen, en vooral: we weten wat we niet willen... zoals een slappe huid en rimpels. Toch is de veroudering van de huid iets onvermijdbaars, want al vanaf je 20 jaar neemt de celactiviteit af en verloopt de celvernieuwing steeds trager. Daardoor verliest je huid elasticiteit en spankracht. Maar maak je geen zorgen: wij geven je alle nodige tips om je te helpen in je strijd tegen lijntjes en rimpels!

De ideale verzorgingsroutine voor anti-aging 

Afhankelijk van je leeftijd en huidtype leg je het beste een persoonlijke anti-aging-verzorgingsroutine vast. Niet voor niks bestaan er in de schoonheidssector naast crèmes ook serums, ampullen, oogverzorging en dergelijke. Deze aanvullende verplegingsproducten helpen de huidveroudering te vertragen en de huid en jeugdige frisheid te verlenen. 

Anti-agingserum

Een antirimpelserum is perfect om de huid langdurig en intensief te hydrateren. Als je het na een peeling aanbrengt, kunnen de anti-agingwerkstoffen van de vloeistof goed in je huid dringen. 

Welk anti-agingserum is het beste voor jouw behoeften?

Een serum biedt, tussen reiniging en dagcrème in, een bijzonder verzorgingservaring. Het heeft een lichte consistentie en toch bevat het de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, die zorgen voor een onmiddellijk effect. Om het doel van je anti-agingroutine te bereiken, mag een serum niet ontbreken!

 • DOCTOR BABOR Comfort Vitamin C Serum maakt je contouren scherper en rimpels gladder
 • THE SERUM beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, ondersteunt de anti-agingwerking van je huid en vermindert bestaande tekenen van veroudering
 • DOCTOR BABOR Collagen Boost Infusion, een intensieve kuur van 4 weken voor het corrigeren van rimpels en verslappend huidweefsel
 • HSR Anti Wrinkle Serum voor doelgerichte vertraging van de vorming van rimpels
In den WarenkorbSEA CREATIONTHE SERUMLuxe anti-aging werkstofconcentraat € 230,00* / 30 ml 1000ml - € 7 666,67In den WarenkorbHSR LIFTINGanti-wrinkle serumLuxe anti-rimpel Serum € 119,90* / 30 ml 1000ml - € 3 996,67
Anti-aging voor de oogzone

Gebruik altijd een bij je huidtype passende rimpelbestrijdende oogcrème, om kraaienpootjes en ringen onder de ogen doelgericht tegen te gaan. Wat kun jij doen voor een veelbetekenende blik die alles verklapt behalve je leeftijd? Vind de optimale oogverzorging tegen rimpels voor jouw huidtype.

Welke oogverzorging past bij je behoeften? 
 • HSR anti-wrinkle eye cream - vermindert zichtbaar alle soorten rimpels, gaat de oorzaken van rimpelvorming doelgericht tegen en opent de blik optisch.
 • Dual Eye Solution - een perfect op elkaar afgestemd duo van anti-aging-oogverzorging voor overdag en 's nachts. Het maakt het gebied rondom de ogen gladder en steviger en reduceert donkere kringen onder de ogen.
 • THE EYE CREAM - reduceert aanwezige ouderdomstekenen. De huid ziet er steviger, gladder en jeugdig fris uit.
In den WarenkorbHSR LIFTINGanti-wrinkle eye creamLuxe anti-rimpel Eye Cream € 79,90* / 30 ml 1000ml - € 2 663,33In den WarenkorbSEA CREATIONTHE EYE CREAMDe luxueuze anti-aging, verzorgende oogcrème. € 170,00* / 15 ml 1000ml - € 11 333,33
Anti-agingcrème

Een passende anti-agingverzorging voor overdag brengt de vochtbalans van de huid in evenwicht en versterkt de huidbarrière tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het regeneratieproces wordt ook ondersteund, zodat de huid weer kan stralen. De anti-agingwerkstoffen helpen de huidveroudering af te remmen.

Welke anti-agingcrème past bij jou en je huid? 
 • DOCTOR BABOR Collagen Booster Cream - zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jeugdigere huid.
 • DOCTOR BABOR Revival Cream - voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. 
 • DOCTOR BABOR Instant Lift Effect Cream - direct facelift-effect voor een direct gladdere, jeugdigere huid.
 • HSR anti-wrinkle neck & décolleté cream - vermindert zichtbaar alle soorten rimpels, gaat de oorzaken van rimpelvorming doelgericht tegen en helpt ouderdoms- en pigmentvlekken te verlichten.
In den WarenkorbHSR LIFTINGanti-wrinkle neck & décolleté creamLuxe anti-rimpel Neck & Décolleté Cream € 94,90* / 50 ml 1000ml - € 1 898,00In den WarenkorbCLEANFORMANCERevival Cream RichVolle, verzorgende gezichtscrème - 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong € 52,90* / 50 ml 1000ml - € 1 058,00
Anti-agingmasker

Naast je dagelijkse anti-agingroutine kun je een- of tweemaal per week speciale anti-agingmaskers aanbrengen die de huid nog intensiever verzorgen en haar beschermen tegen dalende elasticiteit, vorming van rimpels en vale teint. De langere inwerktijd en de hoge concentraties van werkzame stoffen zorgen ervoor dat de huid optimaal verzorgd wordt. De gewenste effecten treden snel op en zijn langdurig merkbaar. Gezichtsmaskers zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en voor elk huidtype. Wij hebben hier al onze tips voor anti-agingmaskers samengebracht.

Welk anti-agingmasker is het juiste voor jou?
 • Ultimate Repair Mask - rijk crèmemasker voor een intensieve ondersteuning van de huidvernieuwing.
 • DOCTOR BABOR Tightening Cream Mask - anti-agingbehandeling voor een direct gladdere en intensief verzorgde huid. Reduceert lijntjes en rimpels. 
 • DOCTOR BABOR Bright Effect Mask – intensief teintverhelderend masker, voor een natuurlijk stralende en goed gehydrateerde huid.
Het voor/na-effect

Ons DOCTOR BABOR Tightening Cream Mask is jouw thuisbehandeling met anti-agingwerking voor een strakker lijkende huid! De ingrediënten ondersteunen de collageensynthese van je huid en zorgen voor een natuurlijk lifting-effect. Zo lijken fijne lijntjes en rimpels minder diep en ziet de huid er onmiddellijk gladder en intensief gehydrateerd uit - en dat vanaf het eerste gebruik. Dit is het voor/na-effect na één toepassing. 

Naar Tightening Cream Mask
Niet vergeten! Anti-agingverzorging voor de lippen

Als het gaat over anti-aging, vergeten we vaak onze lippen. De lippen behoren echter tot die huidzones waar de tekenen van veroudering al vroeg zichtbaar zijn. Wij raden daarom het volgende aan: Gebruik onze Firming Lip Booster, voor meer gedefinieerde, vollere en jeugdig gladde lippen.

De zachte crème is ideaal bij verticale rimpels rond de mond en bij een onregelmatige lippencontour. De Lip Booster reduceert zichtbaar de diepte van rimpels en lijntjes rond de mond, geeft de lippencontour meer definitie en geeft de lippen nieuw, jeugdig volume. 

Welke anti-agingbehandeling is de juiste voor jou? 

De eerste tekenen van huidveroudering kun je niet alleen aanpakken met je dagelijkse verzorging maar ook met passende cosmetische behandelingen! Of je nu gaat voor preventie of bestrijding, onze BABOR-behandelingen bieden je zichtbare resultaten en een maximaal goed gevoel!

Zoek je nog een passend BABOR-schoonheidssalon in jouw buurt? 

Vind hier alle schoonheidssalons
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenFarina Opoku in de Beauty Talk met BABORHet zijn de beauty-lievelingen van boogstar novalanaloveFarina Opoku in de Beauty Talk met BABOR
Mooi tijdens de nacht – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!TIPS VOOR EEN EFFECTIEVE SCHOONHEIDSSLAAPMooi tijdens de nacht – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!
7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaanStap voor stap meer vocht & uitstraling7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaan
Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!Onze april ampulHydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!
Anti-aging werkstoffenDeze werkstoffen beschermen het beste tegen vroegtijdige huidveroudering & rimpelsAnti-aging werkstoffen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten