Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
BUT FIRST, CLEANSINGDe juiste reiniging is het allerbelangrijkste! soin-du-visageChristina6 maart 2023 Als je een verzorgde en mooie huid wilt, moet je beginnen met reinigen!

 De juiste gezichtsreiniging is de eerste en belangrijkste stap in onze verzorgingsroutine. Des te belangrijker dat we weten hoe het moet! Voor bijna geen enkel onderdeel van onze schoonheidsverzorging geldt dit zoals voor de reiniging. Als het gaat om onze gevoelige huid, is "Het belangrijkste is om alles goed af te wassen!" niet de oplossing. Als je agressieve gels of lotions gebruikt, beschadig je de gevoelige lipidenlaag van onze huid, die haar natuurlijke beschermlaag is. 

60 jaar geleden wist Dr. Michael Babor het al: Olie maakt je mooi. Daarom draait ook bij BABOR alles om dit 'vloeibare goud'. En niet alleen sinds het een megatrend is geworden. Al in de jaren vijftig deed de biochemicus onderzoek naar een symbiose van zoet water en hoogwaardige natuurlijke oliën. Voor hem was deze combinatie het geheim van de schoonheid - natuurlijke oliën lijken immers op de lipiden van de huid. Uiteindelijk is hij erin geslaagd een tweefasige reiniger te ontwikkelen met hydrofiele, d.w.z. speciale "waterminnende" oliën, die de huid zacht en tot diep in de poriën reinigt: de HY-OIL Cleanser. Revolutionair toen, legendarisch nu.

Sinds de uitvinding van HY-OIL Cleanser is ons milieu echter veranderd en zijn de milieugifstoffen toegenomen. Daarom heeft BABOR een detox-werkstof aan de formule toegevoegd en de reiniging nog effectiever gemaakt. De HY-ÖL-Cleanser werkt als een vuilmagneet dankzij het Quillaja-extract dat wordt gewonnen uit de schors van de zeepboom. BABOR heeft de tweede stap van de reiniging, het kruidenelixer Phyto HY-ÖL Booster, geoptimaliseerd met een detox-extract van de geneeskrachtige plant agrimonie. 

De reinigingsolie

In de loop van de dag verzamelt zich een bonte mengeling van overtollig talg, stof en vuil op het huidoppervlak. Het resultaat van het werk dat de huid gedurende de nacht verricht, is er ook de volgende ochtend op terug te vinden: dode huidcellen, zweet en talg. Als je deze resten niet grondig verwijdert, kan je elke crème in de kast laten liggen: de kostbare werkstoffen krijgen dan geen kans om hun volledige kracht te ontplooien. Dus neem de olie erbij! Waar sommige andere reinigers de beschermende lipidenlaag van de huid aantasten, versterkt HY-OIL Cleanser deze tijdens het reinigen. En: Olie lost olie op. Make-up - zelfs waterproof make-up - of overtollig talg worden gemakkelijk verwijderd. Voor een stralende teint die uitkijkt naar de verzorging die volgt.

De juiste toepassing van de reiniging met BABOR HY-ÖL Cleanser + Phyto HY-ÖL Booster

Terwijl de HY-ÖL Cleanser geschikt is voor alle huidtypes, wordt de Phyto HY-ÖL Booster gekozen op basis van het huidtype.

Fase 1 

Stap 1: De HY-ÖL Cleanser wordt met ronddraaiende bewegingen op de droge huid aangebracht. Hij reinigt niet alleen diep en grondig zonder de lipidenlaag van de huid aan te tasten, maar bouwt deze zelfs op tijdens het reinigen. Hij bestaat uit 100 procent pure hydrofiele oliën sojaolie, sesamolie en arachideolie, die in olie oplosbare deeltjes van de huid verwijderen. Der HY-ÖL CLEANSER is vrij van conserveringsmiddelen en bijzonder zacht voor de huid.

Stap 2: De Phyto HY-ÖL Booster wordt verdeeld over de HY-ÖL Cleanser en zachtjes ingemasseerd. Phytoactives verzorgen de huid al tijdens de reiniging met huidbeeld-specifieke, natuurlijke kruidenextracten. De gecoördineerde mengverhouding van de kruiden zorgt voor een synergetisch en versterkend effect. 

Fase 2 

Maak aan het einde van de reiniging de vingers vochtig met koel water en masseer zachtjes de combinatie van HY-ÖL Cleanser en Phyto HY-ÖL Booster tot er zich een melkachtige emulsie vormt. Zodra de huid wordt afgespoeld met koel water, treedt het Kneipp-effect in werking. De poriën trekken samen, de huidcirculatie wordt verhoogd. Het fascinerende kunstwerk van een echt heldere, zuivere huid wordt onthuld.

uitverkochtCLEANSINGHY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster ReactivatingReinigingsset met de bekroonde 2-fasige gezichtsreiniger HY-ÖL Cleanser en een... € 51,90* / Set met 2 delen In den WarenkorbCLEANSINGHY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster Balancing SetReinigingsset met de bekroonde 2-fasige gezichtsreiniger HY-ÖL Cleanser en een... € 51,90* / Set met 2 delen uitverkochtCLEANSINGHY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster Calming SetReinigingsset met de bekroonde 2-fasige gezichtsreiniger HY-ÖL Cleanser en een... € 51,90* / Set met 2 delen
De reinigingsbalsem

Relatief nieuw en daarom zo vernieuwend is de reinigingsbalsem. Het overtuigt vooral door zijn fijn smeltende consistentie, waardoor de bijzonder veeleisende huid er baat bij heeft. Het geeft de huid ook een zogenaamd "plumping effect", zodat ze er gladder en beter verzorgd uitziet. Bovendien hydrateert hij de huid en maakt de teint des te stralender.

Gebruik: Neem 's morgens en 's avonds een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot met de spatel en verwarm deze tussen de handpalmen tot de balsem verandert in een olie. Verdeel het product over de droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in. Maak uw vingertoppen met koud water vochtig en laat de reiniging met cirkelvormige bewegingen emulgeren. Gebruik vervolgens het meegeleverde reinigingsdoekje en veel water om het grondig af te spoelen.

In den WarenkorbCLEANSINGHyaluronic Cleansing BalmGladmakende reinigingsbalsem met 3D Hyaluron voor de veeleisende huid € 49,90* / 150 ml 1000ml - € 332,67
De reinigingsmelk

Vooral de droge en gevoelige huid heeft baat bij een reinigingsmelk, omdat het een zachte reiniger is. Het hydrateert de huid tijdens het reinigingsproces en irriteert of droogt haar niet extra uit, maar hydrateert en geeft haar een aangenaam verzorgd gevoel.

Gebruik: De melk kan 's ochtends en 's avonds met vochtige vingers in cirkelvormige bewegingen op het gezicht, de hals en het decolleté worden aangebracht. Daarna wordt ze grondig afgespoeld met water. 

In den WarenkorbCLEANSINGGentle Cleansing CreamBijzonder milde, parfumvrije reinigingscrème voor de gevoelige huid. € 21,90* / 100 ml 1000ml - € 219,00
Het reinigingsschuim

Wie de voorkeur geeft aan een verfrissende reiniging moet een reinigingsschuim proberen. Dankzij de zacht schuimende, delicate consistentie is het een echt reinigingstalent, want het werkt grondig zonder de huid te belasten of uit te drogen. Vooral de vette en gemengde huid heeft baat bij een schuim, omdat het de anders zo glimmende huid vaak matteert en perfect voorbereidt op de verzorging. 

Gebruik: Het schuim kan 's ochtends en 's avonds met bevochtigde vingers in cirkelvormige bewegingen over het gezicht, de hals en het decolleté worden verdeeld. Daarna wordt het opnieuw grondig afgespoeld met water.

In den WarenkorbCLEANSINGDeep Cleansing FoamVerfrissende, fluweelzachte reinigingsschuim voor alle huidtypes € 29,90* / 200 ml 1000ml - € 149,50
De reinigingsgel

Reinigingsgels zijn bijzonder geschikt voor de vette en gemengde huid omdat ze - in tegenstelling tot sommige andere reinigingsproducten - de huid niet stimuleren om meer olie te produceren. Een reinigingsgel is daarom ideaal in combinatie met een tonic. Eerst wordt de huid bevrijd van overtollig talg en gematteerd, en vervolgens gehydrateerd. Een pluspunt: De gel heeft ook een antibacteriële werking en voorkomt zo de ontwikkeling van nieuwe onzuiverheden. Het huidbeeld is zichtbaar verhelderd en verfijnd. 

Gebruik: Laat de gel 's ochtends en 's avonds met een beetje water in de handpalm schuimen. Verdeel het schuim over de droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Sla het gebied rond de ogen over. Maak uw vingertoppen met koud water vochtig en laat de reiniging met cirkelvormige bewegingen emulgeren. De huid vervolgens met veel water goed afspoelen.

In den WarenkorbCLEANSINGGel & Tonic Cleanser2-in-1 olievrije reinigingsgel en gezichtstoner voor de vettige, onzuivere huid € 24,90* / 200 ml 1000ml - € 124,50
De gezichtspeeling

 Een regelmatig toegepaste gezichtspeeling kan zorgen voor een heldere conditie van gezicht, hals en decolleté. De peeling verheldert het huidbeeld door zorgvuldig dode huidcellen, overtollig talg en diepgeworteld vuil te verwijderen. Er moet echter een onderscheid worden gemaakt tussen verschillende peelings: In de cosmetische dermatologie worden bijvoorbeeld diepe peelings gebruikt, die alleen onder medisch toezicht mogen plaatsvinden. Wie thuis minder diepgaande maar toch doeltreffende peelings wil gebruiken, moet zich beperken tot maximaal één keer per week. De fijne scrubdeeltjes openen ook de poriën en geven de huid een vrij gevoel. Een vette, normale, droge en gevoelige huid hebben allemaal baat bij een regelmatige peeling. 

Gebruik: De peeling wordt eenmaal per week - bij voorkeur 's avonds - met cirkelvormige bewegingen gedurende twee tot vijf minuten op de reeds gereinigde huid aangebracht. Sla het gedeelte rond de mond over. Tussendoor de vingertoppen af en toe bevochtigen met een beetje water en daarna goed afspoelen voordat de verzorging volledig tot haar recht kan komen. 

uitverkochtDOCTOR BABOR ProAHA Peeling Liquid OvernightVoor een zichtbaar rozere huid gedurendede nacht en bij regelmatig gebruik wordt... € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00In den WarenkorbCLEANSINGClarifying Peeling CreamVerfijnende gezichtspeeling, voor de vettige en onzuivere huid € 24,90* / 50 ml 1000ml - € 498,00In den WarenkorbCLEANSINGGentle Peeling CreamMilde gezichtspeeling voor de droge en gevoelige huid € 24,90* / 50 ml 1000ml - € 498,00
De gezichtstoner 

 Gezichtstoners, ook wel toners genoemd, kunnen perfect in de dagelijkse reinigingsroutine worden geïntegreerd. Na een grondige reiniging helpen ze de huid te ontdoen van resterende onzuiverheden zoals olie, crèmeresten, make-up en diverse vuildeeltjes. Bovendien neutraliseren ze de huid door ook de onvermijdelijke kalk uit het leidingwater te verwijderen. Een goede toner hydrateert de huid en opent de poriën voor de daaropvolgende verzorgende crème of andere producten zoals serums of ampullen. De teint ziet er frisser uit, de huid is beter bestand tegen stress en andere milieu-invloeden en de huidskleur is egaler. 

Gebruik: Breng 's ochtends en 's avonds na het reinigen een kleine hoeveelheid toner aan op een wattenschijfje en verdeel deze over gezicht, hals en decolleté. Vervolgens de gebruikelijke verzorging aanbrengen. 

In den WarenkorbCLEANSINGSoothing Rose TonerEgaliserend gezichtswater zonder alcohol, voor alle huidtypes. € 32,90* / 200 ml 1000ml - € 164,50uitverkochtCLEANFORMANCEHerbal Balancing TonerAromatische toner voor elke huid met hamamelis, aloë vera en salie-extract - 95%... € 26,90* / 200 ml 1000ml - € 134,50
De vaste reinigingszeep

 Een vaste gezichtsreiniging is erg trendy op dit moment! Ze is niet alleen een goed alternatief voor vloeibare producten, maar ook erg in trek vanwege zijn duurzaamheid. De zeep kan gemakkelijk mee op reis (vooral omdat het optimaal kan worden vervoerd in een bijpassend doosje) en voldoet - net als elke andere reiniger - aan alle behoeften van de huid voor een goede reiniging. Ze is geschikt voor alle huidtypes en reinigt de huid op een milde en effectieve manier - zonder een brandend gevoel in de ogen achter te laten! Omdat de zeep vaak gemaakt is zonder geurstoffen en verrijkt is met voedende extracten uit de natuur, irriteert ze de huid niet en heeft ook een hydraterende werking, die een aangenaam gevoel achterlaat. 

Gebruik: 's Morgens en 's avonds met veel water tussen de handen laten schuimen. Verdeel het schuim over de vochtige huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Maak uw vingertoppen met koud water vochtig en laat de reiniging met cirkelvormige bewegingen grondig emulgeren. Met rijkelijk lauwwarm water grondig afspoelen. Na gebruik laten drogen en op een droge plaats bewaren.

In den WarenkorbCLEANSINGNatural Cleansing Bar + BoxVaste gezichtsreiniging voor alle huidtypes met bewaardoosje € 29,90* / 65 g 1000g - € 460,00

Meer informatie over gezichtsreiniging vindt u hier 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
Wat is mineraalpoeder?Het beste mineraalpoeder voor elk huidtypeWat is mineraalpoeder?
Selfcare RoutineCleane beautyroutine voor een stralende teintSelfcare Routine
Let’s get flawlessStap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless
Ideeën voor kerstcadeaus?Geef nu cosmetica van de beste kwaliteit cadeau met deze drie setsIdeeën voor kerstcadeaus?
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten