MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Zo krijgt u uw make-upkwasten op de juiste wijze schoon!Make-upkwasten op de juiste wijze reinigen make-upLuisa3 april 2020 Het wordt tijd voor een artikel over het reinigen van kwasten! Want niet alleen de juiste gezichtsreiniging, maar ook de hygiëne in de omgang met make-up zijn de basis voor een mooie huid.

Het wordt tijd voor een artikel over het reinigen van kwasten! Want niet alleen de juiste gezichtsreiniging, maar ook de hygiëne in de omgang met make-up zijn de basis voor een mooie huid.

Make-upkwasten worden bijna dagelijkse gebruikt – voor het aanbrengen van foundation, poeder, oogschaduw of lipgloss. Goede make-upkwasten zijn niet bepaald goedkoop, daarom moeten we deze voldoende en op de juiste wijze reinigen, opdat ze zo lang mogelijk goed te gebruiken blijven. Maar niet alleen zullen onze kwasten ons dankbaar zijn, ook onze huid! 

Met behulp van make-upkwasten brengen we make-up op onze huid aan. Daarbij blijven elke keer crème- en make-upresten alsook kleine huidschilfertjes in de haren van de kwast achter. Ook stof blijft in de fijne haartjes zitten. Op lange termijn plakken de haren van de kwast vast en de make-up is zodoende niet meer correct aan te brengen. Maar al eerder ontstaan bacteriën die we bij het opnieuw aanbrengen van de make-up weer op onze huid opbrengen. De huid kan zo makkelijker ontsteken en er kunnen onzuiverheden ontstaan. Dit heeft als gevolg dat we nog meer make-up aanbrengen. Een onzuivere huid moet dus niet altijd meteen geweten worden aan een verkeerde verzorging of verkeerde make-upproducten. U moet in ieder geval ervoor zorgen dat u uw make-upkwasten op de juiste wijze schoonmaakt!

Make-upkwast via JACKS beauty line | Code: BABOR20

 

Hoe krijg ik mijn make-upkwast op de juiste wijze schoon?

STEP 1: Gebruik van kwastreiniger

Leg naast de wasbak een schone handdoek waarop u uw kwasten na het wassen neer kunt leggen. Maak een kwast nat onder lauwwarm stromend water. Doe nu een kleine hoeveelheid kwastreiniger, bijv. de JACKS beauty line Brush Soap, in uw handpalm en zeep de kwast in met draaiende bewegingen.

STEP 2: Make-upkwast uitwassen

Nadat de kwast grondig is ingezeept, wast u de kwast onder lauwwarm stromend water uit totdat het schuimen is gestopt. Mochten er nog zeepresten te zien zijn, herhaal dan het proces totdat de kwast compleet is gereinigd.

STEP 3: Make-upkwast op de juiste wijze drogen

Druk voorzichtig de kwast in de handdoek uit en leg de kwast met de kop naar beneden toe te drogen, opdat er geen water in de steel kan lopen. In geen geval mag u de make-upkwast föhnen, op de verwarming te drogen leggen of de kwast verticaal plaatsen om te laten drogen. Wacht totdat de kwast helemaal is gedroogd, voordat u de kwast in een gesloten zak stopt of weer rechtop neerzet. Op deze manier voorkomt u dat de haartjes van de kwast vervormen of de vaak houten steel week wordt.

Hoe vaak moet ik mijn make-upkwast wassen?

Reinig uw make-upkwasten een keer per week grondig onder stromend water. Een foundationkwast moet u na elk gebruik reinigen. Uw huid zal u dankbaar zijn!

Voor onderweg of voor een uitgebreide make-up met veel verschillende kleurtinten zijn er overigens ook desinfectiesprays voor make-upkwasten waarmee u uw kwasten snel kunt reinigen, bijv.  de JACKS beauty line Cleanser Spray. Hiermee worden de kwasten ingespoten en uitgestreken en kunnen meteen weer worden gebruikt. De reinigingsspray moet echter niet op lange termijn de traditionele reiniging vervangen. 

De nieuwe make-uptrendkleuren
van BABOR AGE ID

voorjaar/zomer 2020

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelen20 Insta-beauties te gast bij BABORIt's a woman's universe20 Insta-beauties te gast bij BABOR
Dat zijn de cosmeticatrends in 2023HYPE OR NO HYPEDat zijn de cosmeticatrends in 2023
6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefteWij presenteren onze gloednieuwe DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules!6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefte
Bedenken, organiseren, uitvoeren - Wanneer projecten werkelijkheid wordenEen interview met onze medewerker DirkBedenken, organiseren, uitvoeren - Wanneer projecten werkelijkheid worden
Huidveroudering begint halverwege de 20!Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?Huidveroudering begint halverwege de 20!
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten