Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
OHHH HOE MOOI IS KEULEN!BABOR store in de Ohhh de Cologne reisLuisa24 april 2020 De concept store in Keulen, ziet zichzelf niet voor de mainstream. Hier zijn juist inspirerende producten uit de sectoren lifestyle, beauty, mode en interieur te vinden – en op de eerste etage een BABOR store.

De concept store Ohhh de Cologne in het hartje van de Belgische wijk in Keulen, ziet zichzelf niet voor de mainstream. Hier zijn juist inspirerende producten uit de sectoren lifestyle, beauty, mode en interieur te vinden – en op de eerste etage een BABOR store. Op 120 vierkante meter nodigt BABOR je uit voor een gloednieuwe beauty-belevenis en zorgt voor de meest luxueuze verzorgingsmomenten. Een coole science bar is gewijd aan onze legendarische ampullen, waar je het gevoel krijgt alsof je de kleine hightech meesterwerken zelf in het laboratorium zou kunnen mixen. Vier behandelruimtes staan ter beschikking voor effectieve professionele behandelingen. 

Ook Vic van het fashionlabel HERNAMEIS werd overweldigd door deze store. Zij maakt nu deel uit van het team en ondersteunt een keer per week ter plaatse wat betreft de social media. Door deze taak kon ze zo nu en dan genieten van een heerlijk BABOR treatment. We hebben met Vic een klein interview gehouden, om je het Store concept van Ohhh de Cologne op interessante manier dichterbij te brengen!

 

Interview met Vic

Vic | social media adviseur van Ohhh de Cologne | oprichtster van HERNAMEIS the label

 

Hoe lang woon je al in Keulen?

Sinds februari 2016

Waarom houd je van Keulen?

Vanwege de liefde (voor Keulen) 😎


Wat doe je voor je beroep?

Ik ben zelfstandige. Ik heb afgelopen jaar juli mijn eigen label opgericht en werk daarnaast nog als social media adviseur.


Hoe ben je bij Ohhh de Cologne terechtgekomen?

Ik had Ohhh de Cologne al langer in mijn vizier. Op een dag heb ik de store bezocht en was totaal overweldigd. Wat een prachtige winkelruimte is dit! Ik heb er even rondgekeken en na een tijdje kwam ik in gesprek met Silvia, één van de eigenaressen. Hieruit kwam naar voren dat ze dringend ondersteuning nodig had op het gebied van social media. Een week later heb ik mijn strategie gepitcht en daarna maakte ik deel uit van het team.


Waar bevindt Ohhh de Cologne zich en wat is er in de nabije omgeving te vinden?

De Store bevindt zich onmiddellijk naast de stadstuin (Belgische wijk) in de Spichernhöfen. Een superlocatie, omringd door coole bars, gezellige cafés en parken. Ik breng heel graag mijn middagpauze door bij MAKE FOOD of in het Café Spatz


Sinds wanneer bestaat de BABOR Treatment Loft bij Ohhh de Cologne?

Het is begin november 2019 met een reusachtig openingsfeest gelanceerd.


Hoe en wanneer kan ik een afspraak maken?

Je maakt het makkelijkst een afspraak online via het afsprakensysteem. Of je kunt telefonisch contact opnemen met BABOR Cologne of in de store langsgaan bij Ohhh de Cologne. 

Je was ook in de gelegenheid om een heerlijke BABOR behandeling te mogen ondergaan?
Wat vond je ervan?

OMG, ik vond het fantastisch en elke keer hoopte ik dat ze nooit meer zou stoppen. Het is altijd als een korte vakantie waarbij ik in de kortst mogelijke tijd alles achter me kan laten en kan ontspannen. De omgeving, het interieur, de zachte, kalmerende achtergrondmuziek en de verwarming van de behandelstoel (!!) – gewoonweg een droom. Tijdens de inwerktijden verlaat de schoonheidsspecialiste kort de ruimte. Ik zeg jullie: elke keer slaap ik! 


Heb je iets interessants of nieuws over je huid ervaren door de BABOR behandeling?

Absoluut! Bij de eerste afspraak werd er een huidanalyse uitgevoerd en deze liet zien hoe het op dat moment met mijn huid was gesteld – waanzinnig interessant. Vooral echter van groot nut omdat ik nooit precies wist waar mijn tekorten lagen. Ik heb heel goede tips bij mijn dagelijkse verzorging gekregen van de medewerkster. Sindsdien gaat het veel beter met mijn huid. 


Welke producten werden aan jou geadviseerd door de schoonheidsspecialiste?

Om te beginnen de Hydra Plus ampullen en de DOCTOR BABOR Collagen Booster Cream.

 

Welke andere coole merken zijn er in de Concept Store?

Er zijn prachtige parfum brands, zoals Diana Vreeland27 87 Perfumes, of Sana Jardin. Dit laatste is het eerste parfumhuis dat zijn geuren op duurzame wijze vervaardigt en uitsluitend met lokale bloemenplukkers werkt. Ik vind het merk Smile Makers super spannend. Een female technology brand, die de waarneming van de vrouwelijke seksualiteit wil verbeteren en speelse vibrators met een speciaal design en met humor aanbiedt. De coolste brand is natuurlijk HERNAMEIS the label – is duidelijk toch!

Overigens:
Andere coole producten uit de sectoren lifestyle, beauty, mode en interieur kunt u vanaf nu via de Ohhh de Cologne online shop ontdekken en kopen.

Je mocht jouw merk HERNAMEIS ook al bij Ohhh de Cologne presenteren. Wat steekt er achter de idee pop-up brands in de store te hebben?

It’s all about experiences. De online handel is tegenwoordig absoluut noodzakelijk, des te sterker moet de detailhandel zich opstellen en de klant emotioneel raken resp. binden. Pop-ups met merken die zoals HERNAMEIS hoofdzakelijk online beschikbaar zijn, kunnen zich bij voorkeur daarna offline presenteren: dit kan alleen maar een WIN-WIN situatie zijn.

 

Ohhh de Cologne is bekend vanwege zijn coole events en party’s.
Wanneer vindt de volgende plaats?

We hebben een super cool pre-launch event van een geur van een zeer bekend Zweeds merk gepland staan. Momenteel is echter nog niets in kannen en kruiken vanwege de chaos rond het coronavirus.


Wil je nu nog iets kwijt? ;)

Ik ben een grote fan van de BABOR producten en in het bijzonder van de SPA in de Spichernstraße. Een absoluut state-of-the-art interieur en een garantie voor welbehagen. Wat heb ik nog meer te zeggen? Blijf gezond & sexy!

 

We zeggen:

DANK JE WEL, Vic, voor het interview. Blijf ook jij gezond & sexy!

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMascara verwijderen op een zachte en efficiënte manierMake-up juist verwijderen - zo gaat datMascara verwijderen op een zachte en efficiënte manier
Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?Wat doet een crème op basis van paddenstoelenextracten voor mijn huid?Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?
Onze Ampul van de Maand JuliDe vitamineboost voor je huidOnze Ampul van de Maand Juli
2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
Ceramiden voor de huidLichaamseigen lipide voor een versterkte en gladde huidbarrièreCeramiden voor de huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten