Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
STEP BY STEP NAAR EEN VERZORGDE HUID NA HET ZONNENAfter Sun zomerLuisa17 juli 2020 Na intensief zonnen is de huid geïrriteerd. Daarom moet u de huidregeneratie nu speciaal ondersteunen. We laten u step by step zien, hoe het u lukt!

Na intensief zonnen is de huid geïrriteerd. Daarom moet de huidregeneratie speciaal worden ondersteund. Dit gaat enerzijds met behulp van een goede After Sun Lotion, ook Apres Lotion genaamd, anderzijds kunnen ook enkele andere factoren bijdragen aan de optimale verzorging van de huid na het zonnen.

Step 1: De huid zachtjes & grondig reinigen

Bevrijd de huid van chloor, zout water en zweet met lauwwarm water en een verkoelende en tevens hydraterende doucheverzorging. Gebruik nu geen peelings omdat de huid toch al geïrriteerd is!

Step 2: Juist afdrogen

Dep de huid na het douchen zachtjes droog en vermijd te veel wrijving. Dit geldt zowel voor het lichaam als het gezicht.

Step 3: After Sun Lotion gebruiken

Voor het lichaam: gebruik aansluitend een verkoelende After Sun Body Lotion, om de huid het nodige vocht terug te geven en geïrriteerde plekken te kalmeren. Als u gek bent op een zomers kleurtje, gebruik dan een After Sun verzorging met bruiningsversneller! 

Voor het gezicht: de After Sun ampul van BABOR schenkt de door hitte en zon gestreste huid in het gezicht, de hals & het decolleté snel intrekkende, verkoelende frisheid en bevordert de huidregeneratie na het zonnen.

In den WarenkorbDOCTOR BABORDe-Stress & Repair LotionDe lotion verkoelt, trekt snel in en ondersteunt de huidregeneratie. € 27,92* / 150 ml voorheen: € 34,90 1000ml - € 186,13

Step 4: Opnieuw insmeren

Smeer de huid na een bepaalde inwerktijd bij voorkeur opnieuw in. Uw huid zal u dankbaar zijn want ze heeft nu veel behoefte aan regeneratie! In de zomer mag u overigens After Sun producten als dagelijkse verzorging in uw routine opnemen.

Na het zonnen is voor het zonnen!

Dit mag bij de volgende keer zonnen niet ontbreken:

  • Regelmatig insmeren omdat door kleding, transpiratie etc. de crème en zodoende ook de bescherming verloren gaat.

  • Een hoofddeksel zoals hoed en pet en ook zonwerende kleding.

  • Een parasol, indien er geen schaduwrijke plaatsen zijn.

  • Een zonnebril want ook de ogen moeten tegen de zon worden beschermd.
Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
Powerwerkstof vitamine CZuur maakt mooiPowerwerkstof vitamine C
Selfcare RoutineCleane beautyroutine voor een stralende teintSelfcare Routine
Professionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!Zo gaat de professional te werk in het BABOR instituutProfessionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!
Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituutVoor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebiedRadiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten