Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
De nieuwe herfst/winter AGE ID trendkleuren 2020/2021Natuurlijk? Natuurlijk! make-upJil28 augustus 2020 Ze zijn er! De nieuwe AGE ID herfst/winterkleuren. Trouw aan het motto: fascinatie door de natuur. Warme aardetinten en zachte lichtreflexen zetten in op natuurlijkheid puur.

Fascinatie door de natuur: de liefde voor de natuur laat zich duidelijker dan ooit zien in onze nieuwe herfst/winter make-uptrendkleuren. Trouw aan het motto: niet bedekken maar flatterend perfectioneren. Mooi uitlichten & met nuances spelen. Daarbij is er een hoofdrol weggelegd voor warme aardetinten en zachte lichtreflexen:


lippen

Klein & praktisch passen ze in elke handtas: onze nieuwe Lip Stylos. Ze overtuigen niet alleen door geinige nuances maar ook door hun verzorgings-power. Want hyaluronzuur en mangoboter verzorgen de lippen en maken hen zacht.

teint

Een paar highlights hier, een vleugje brons daar – bovendien mag er een beetje frisheid in de kleur perzik of roze niet ontbreken. De Face Powder Collection zorgt niet alleen voor leuke lichtreflexen en accenten, maar herstelt meteen ook de teint en zorgt voor mooie contouren. 

Mag het een tikkeltje frisser? Geen probleem met onze nieuwe crèmeachtige Face Blush Fluid in rosy red die wangen, neus en kin op natuurlijke wijze op de voorgrond plaatst.

ogen

Niets geeft meer power aan het gezicht en een betere omlijsting dan mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Met onze nieuwe Eye Brow Mascara in twee kleurtinten kunt u heel gemakkelijk kleur, vorm en volheid perfectioneren dankzij het sierlijke borsteltje. Want hoe wordt het altijd zo mooi gezegd? Krachtige wenkbrauwen, krachtige vrouwen!

Bovendien plaatsen de nieuwe Eye Shadow Pencil oogschaduwstiften de ogen onovertrefbaar op de voorgrond en zetten hun tegenstanders schaakmat! Gewoon als contour rondom het oog of op het gehele beweeglijke ooglid aanbrengen.

Met deze echte, gezonde en frisse look halen we onze lichtheid terug en stemmen ons af op het nieuwe jaargetijde met magische natuurschouwspelen.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenNiet rood worden – couperose!DIT DOET DE HUID GOEDNiet rood worden – couperose!
Een lichter alternatief voor foundation? We got you!Onze nieuwe BB Cream: meer dan alleen maar een getinte dagverzorgingEen lichter alternatief voor foundation? We got you!
SeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
Clean beauty cosmeticaVegan, duurzaam, vrij van plastic & co – Clean cosmetica hipper dan ooit!Clean beauty cosmetica
GezichtstonerMet deze gezichtstoners geef je jouw verzorgingsroutine een professionele touch!Gezichtstoner
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten