Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
De perfecte verzorgingsboost voor de gemengde huidMulti-Masking gezichtsverzorgingJil19 mei 2021 Het perfecte verzorgingsmasker bij een gemengde huid? Multi-Masking! Wij verklappen hoe dit in zijn werk gaat.

De typische kenmerken van een gemengde huid? Waar de T-zone vaak vettig is en daardoor vatbaar is voor onzuiverheden, wordt de rest van het gezicht gekenmerkt door een eerder droog huidbeeld. Ook al lijkt een gemengde huid ingewikkeld, toch is er een eenvoudige en doeltreffende oplossing qua verzorging: Multi-Masking.

Waarom Multi-Masking? 

Multi-Masking is super effectief wanneer de huid verschillende behoeften heeft. De gezichtshuid is vaak niet alleen droog of alleen vettig. Bepaalde delen van het gezicht – zoals de T-zone en de kin - hebben speciale verzorgingsbehoeften. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om de T-zone te verzorgen met vaak rijke gezichtsmaskers, alleen maar omdat de wangen droog zijn. 

De perfecte Multi-Masking voor de gemengde huid

Moisturizing Foam Mask 

  • Zorgt voor intense hydratatie
  • Beschermt de huidbarrière tegen uitdroging
  • Bij het aanbrengen geeft het fluweelzachte schuim een bijzonder licht gevoel

Purifying Mask

  • Helpt onzuiverheden op de huid te verminderen 
  • Voorkomt het ontstaan van onzuiverheden op de huid
  • Na het aanbrengen ziet de huid er diepgaand gereinigd, verhelderd en verfijnd uit

Let op het volgende

Met Multi-Masking verzorg je je huid volledig al naar gelang haar behoeften. Als je twee of meer maskers gebruikt, dan moet je op de respectievelijke inwerktijd letten. Neem ook het feit dat de producten niet met elkaar mogen worden vermengd in acht. 

Welk masker bij jouw huidtype past? Ontdek het nu!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMore healthy skinOnze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin
Onze beautyvoornemens voor 2021New Year, New SkinOnze beautyvoornemens voor 2021
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
Mooi tijdens de slaap met de Active Night ampulOnze ampul van oktoberMooi tijdens de slaap met de Active Night ampul
Huidverzorging voor alle huidtypesJe moet deze ondergewaardeerde Power-producten van BABOR eens proberenHuidverzorging voor alle huidtypes
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten