Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Natural BeautyZo mooi is de nude-look met onze AGE-ID kleuren make-upChristina30 september 2020 We onthullen u de vier beauty-geheimen voor de perfecte nude-look!

De nude-look, een klassieker. Hij is er al sinds vele jaren en altijd weer wordt hij opnieuw gedefinieerd. Nu eens mat, dan weer glanzend en omdat deze look zo geschikt is voor alledaags gebruik, is hij ook zo geliefd. Een natuurlijke look kan voor iedereen, dit is zijn motto. Er moet alleen rekening gehouden worden met een paar kleine regels om zich heel natuurlijk op te maken:

 

MISS GERMANY Model Laura Rúnarsson. Credits: Jenn Werner

 

1.       Een beetje glow benadrukt de look

 

Of het nu op de lippen is, de neusrug, de jukbeenderen of op het ooglid: met een beetje glans in beschaafde kleuren ziet u er automatisch frisser en alerter uit, zonder daarbij ruim te moeten strooien met kleuren. Heeft u al eens geprobeerd uw highlighter met uw vinger meteen op de huid te tippen? Zo laat hij zich gemakkelijk in de poriën verwerken en ziet er niet kunstmatig aangebracht uit.

Deze bedoelen we:

2.       Lichte en gedekte kleuren op de nagels
     zijn een must  

 

 

Wie de nude-look wil, moet ook denken aan de handverzorging. Lichtrosé, zachte bruintinten of een  ingetogen beige op het eerste gezicht! Daarbij moet u erop letten, dat u bij het lakken niet meteen tegen de nagelriem begint. Een kleine ruimte tussen lak en huid ziet er altijd beter uit! Lichte huidtypen moeten hier in het gunstigste geval teruggrijpen op licht blauwachtige nagellakken en koelere tinten roze. Vooral koffietinten en warme kleuren staan goed bij donkere huidtypen.

Deze bedoelen we:


3.       Vloeibare make-up vormt de basis

 

 

Wat make-up betreft, lopen de meningen vaak uiteen: vloeibaar of als crème of toch alleen poeder? Voor de optimale nude-look kunt u het beste vloeibare make-up gebruiken want deze versmelt met de huid en laat zich perfect aanpassen aan uw teint. Het is wel belangrijk om het gedeelte onder de ogen goed te camoufleren. Wilt u kringen onder de ogen vermijden? De concealer kan u de perfecte camouflage  bezorgen.

Deze bedoelen we:

 

4.       De lippen licht accentueren

 

 

Voor de lippen geldt hetzelfde als voor de nagels: roze tinten en aardetinten zijn populair! Met matte lippenstiften of onopvallende lipglossen overtuigt u ook de grootste critici van ingetogen make-up. Onze tip: neem een lipliner in een gedekte tint en kleur hiermee nauwkeurig uw lippen. Het effect: langdurige kleur en makkelijk aanbrengen!

Deze bedoelen we:

 

De nude-look behoort tot de make-uptrends van onze tijd en is niet meer uit de beauty-branche weg te denken. Met een kwast, een sponsje of gewoon met de vingers: hier mag met de texturen en huidachtige kleuren worden geëxperimenteerd!

 

 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te wordenFrom BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden
ConcealerZo helpt de camouflagestift tegen puistjes en oogringen!Concealer
Kreukvrijer levenSlechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomenKreukvrijer leven
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten