MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
THE PERFECT ME-TIMEAlles wat mama's en hun huid nodig hebben gezichtsverzorgingChristina19 februari 2021 Alle moeders, opgelet: tussen de lockdown, de kinderopvang en het werk komt hier een goede reden voor een welverdiende time-out!

Even diep ademhalen! Stress is een dagelijks feit voor alle moeders die een voorzichtig evenwicht moeten vinden tussen hun werk, de kinderopvang en alle beperkingen van de lockdown. Ze zijn niet alleen moeder maar ook opvoedster, lerares, clown (zodat iedereen goedgehumeurd blijft), echtgenote en rots in de branding, alles in één.

Echter, het is reeds langer bekend dat stress een invloed op het huidbeeld heeft. Onaangename irritaties, rode vlekken, jeuk of puistjes zijn vaak het gevolg. Dit is absoluut te voorkomen, want je kunt niet goed functioneren wanneer je je niet goed in je vel voelt.


Tijd voor jezelf en voor je eigen beauty-behoeften is dus nog altijd een must!

Onze tips voor meer ontspanning1. Bevrijding voor de huid

Ultimate Repair Cleanser van DOCTOR BABOR is een regenererende crème die op een zachte en verzorgende manier de huid poriëndiep bevrijdt van vuil, talg en make-up.

Het gevoel daarna? Een zuivere, frisse huid!

In den WarenkorbDOCTOR BABORUltimate Repair CleanserMilde reinigingscrème voor een zachte reiniging € 39,90* / 200 ml 1000ml - € 199,50

2. De power van een serum

Wat velen niet weten en zelfs onderschatten is de kracht van een serum! Het Moisture Serum van Essential Care hydrateert de huid grondig en egaliseert droogheidsrimpeltjes.

Het gevoel daarna? Een rozig frisse teint!

3. Good night!

Het werk dat de huid tijdens haar belangrijkste regeneratiefase - met andere woorden 's nachts - verricht, wordt het best versterkt met een hoogwaardige verzorging. Het Renewal Overnight Mask van CLEANFORMANCE optimaliseert de vochthuishouding van de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Het gevoel daarna? Een integraal verzorgde huid!

In den WarenkorbCLEANFORMANCERenewal Overnight MaskEen vol verzorgend gezichtsmasker met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 32,90* / 75 ml 1000ml - € 438,67

 4. Splish, splash

Als het lichaam overdag bij het afwerken van je to-do-lijstje als een motor is warmgelopen, dan is na een ontspannende douche of een heerlijk bad enige afkoeling nodig. Net dat biedt de Body Sorbet van SPA Energizing: de zachtsmeltende en koelende gelcrème verwent de lichaamshuid met een exclusief BABOR-stamcellenextract uit champagneperen en limettenextract.

Het gevoel daarna? Een grondig gehydrateerde huid!

Wanneer mama's de handen vol hebben, moet de huid tussendoor een pauze krijgen. Zo begin je elke dag met nieuwe energie! Daarvan geniet het hele gezin.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenAvondroutine voor een stralende huid na de nachtZo werkt het: In 5 stappen naar het perfecte avondritueelAvondroutine voor een stralende huid na de nacht
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaanStap voor stap meer vocht & uitstraling7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaan
Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
MY SKIN THERAPYLeven met neurodermatitis: de juiste verzorging is beslissendMY SKIN THERAPY
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten