Kleine beauty-verrassingen voor de DIY adventskalender!

Er is toch niets mooiers voor Kerstmis dan een liefdevol samengestelde adventskalender! Elke dag opnieuw kan iemand zich verheugen op heel persoonlijke verrassingen zoals speciale zoetigheden, lekkere theeën, nuttige dingen zoals kaarsen of highlights voor de schoonheid. We hebben voor u onze beauty-verrassingen (vanaf 7,90 EURO) samengesteld voor uw DIY-adventskalender!

 

Lip Repair Balm

Voor heerlijk zachte & verzorgde lippen!

Droge en ruwe lippen krijgen in december geen kans, wanneer zich achter deurtje N°1 onze verzorgende lippenstift met hydraterende ingrediënten zoals aloë vera, bijenwas en sheabutter verstopt zit.

 

Hydra Plus Ampullen

Voor een frisse teint!

De Hydra Plus ampullen zijn geschikt voor elk huidtype en zodoende een leuk highlight in elke DIY-adventskalender! Verstopt achter deurtje N°17 kan de 7-daagse ampullenkuur haar volledige werking ontvouwen tot kerstavond.

Promo Repair Hand Cream

Voor zachte, goed verzorgde handen!

Een absolute must-have voor elke DIY-adventskalender is de rijke anti-aging handcrème in hippe verpakking met holografisch effect!

Perfect Glow Mask

Voor een perfecte, frisse glow!

Het vliesmasker met activerende capsule zorgt voor de boost aan beauty tussendoor of als extra kick bij elke ampullenkuur, bijv. in deurtje N°24!

Nail Colour 03 burgundy

Voor gelakte nagels in kerstsfeer!

Donkerrode vingernagels zijn het mooiste accessoire voor Kerstmis. Onze schitterende, lang houdbare nagellak in de kleur 03 burgundy, is hiervoor perfect en zit verstopt achter één van de 24 deurtjes.

24 ampullen voor een stralende huid & fantastische feestdagen!

De BABOR adventskalender 

Voor iedereen die sowieso al gestrest is en geen tijd heeft voor een zelfgemaakte adventskalender. Onze adventskalender in prachtig bordeauxrood die helemaal gevuld is met kostbare glazen ampullen is een mooi cadeau voor uw geliefden of voor u zelf! De adventskalender bevat 24 BABOR ampullen, waaronder ook de exclusieve ampullen van de GRAND CRU editie, en vormt een perfecte, intensieve 24-daagse kuur. Opdat de huid met Kerstmis in haar volle schoonheid kan stralen!

We wensen u veel plezier bij het openen van elk afzonderlijk deurtje, nog meer plezier bij het cadeau geven hiervan en tot slot wensen we u een schitterende tijd in aanloop naar Kerstmis!

Vergelijkbare artikelen

Het jeukt – tips bij neurodermitis!
EEN DROGE HUID & ONAANGENAME JEUK

Het jeukt – tips bij neurodermitis!

Niet rood worden – couperose!
DIT DOET DE HUID GOED

Niet rood worden – couperose!

Het draait allemaal om  de juiste reiniging!
But first Cleansing

Het draait allemaal om de juiste reiniging!

Fruitzuurpeeling
Een nieuwe start voor de huid!

Fruitzuurpeeling

Het Anti-Hangover Plan
Weldadige tips & beauty-rituelen tegen een kater

Het Anti-Hangover Plan