Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Onze nieuwe detox-sets voor het nieuwe jaarDe perfecte, frisse start voor jouw huid detoxMiriam10 januari 2022 Nieuw jaar – nieuwe glow? Het begin van het jaar is de beste tijd om ook zelf een frisse, nieuwe start te maken. Niet alleen om alle goede voornemens uit te voeren die je op oudejaarsavond hebt gemaakt. Juist aan het begin van het jaar zijn er talrijke factoren die ons moe en futloos maken: te weinig frisse lucht in het thuiskantoor, een droog kamerklimaat door de verwarming en te veel chocolade en dergelijke tijdens de kerstdagen. Het toverwoord is detox. Met een paar simpele trucjes en de juiste producten kun je heel eenvoudig iets goeds doen voor jezelf, je lichaam en je huid.

Het begin van dit nieuwe jaar staat bij ons volledig in het teken van selfcare. Onze artikelen en live events van de komende weken zijn volledig toegespitst op detox, clean beauty en mindfulness. Om te beginnen hebben we vier Detox Skincare-sets voor je samengesteld. Je gebruikt deze sets voor een grondige reiniging, om de stofwisseling en microcirculatie te stimuleren en om je huid te vitaliseren - bij ons vind je gegarandeerd jouw individuele wellnessprogramma!

DETOX TO GO

Voor onderweg en voor iedereen die van eenvoudig houdt.

Set 1: Cleansing Gel & Tonic, AHA Peel Pads

De set bevat twee effectieve detox-producten die je samen of afzonderlijk kunt gebruiken. 

De verfrissende, vetvrije Cleansing Gel & Tonic reinigt intensief met het Anti-OX-complex, paardenstaartextract en appelwater. Het Anti-OX-complex ondersteunt de huideigen bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren en bevat stoffen uit broccoli, citroen en aloë vera. Het complex is snel en eenvoudig te gebruiken en je hebt geen extra tonic nodig. De verfrissende, vetvrije Cleansing Gel & Tonic is namelijk reiniging en gezichtstonic in één. Dit product is de ideale verzorgende voorbereiding voordat je je dagcrème aanbrengt. 

Wil je nog wat extra's doen? De handige, uiterst effectieve en met fruitzuren doordrenkte DOCTOR BABOR AHA Peel Pads werken doelgericht en onmiddellijk tegen een doffe huid, oneffenheden, vergrote poriën, fijne lijntjes en rimpels. Het 5,1% AHA-complex van melkzuur, citroenzuur en glycolzuur verwijdert dode huidcellen op effectieve wijze en bevordert de celvernieuwing. Het gebruik van de fruitzuurpads revitaliseert de huid en verbetert haar vermogen om vocht vast te houden. Gebruik het complex 1-2 keer per week na de reiniging. Een inwerktijd van 5-10 min volstaat al om je huid langdurig te laten stralen. Breng overdag zeker een verzorgende crème met zonnefactor aan.

Verzeker je nu van jouw DETOX TO GO-set
NEW SKIN

Een frisse start voor jouw huid - vanbinnen & vanbuiten

Set 2: Enzyme Cleanser, Thermal Toning Essence, Algae Vitalizer Ampoule, SYN-BIOTIC PLUS*

De intensieve detox-set bestaat uit vier producten die de huid niet alleen van de buitenkant, maar ook van de binnenkant weer laten stralen met de DOCTOR BABOR Nutriceuticals. 

Onze populaire Enzyme Cleanser, een fijnkorrelig reinigingspoeder met keratolytische werking, reinigt en revitaliseert de huid op zachte en intensieve wijze met vitamine C. Het resultaat is een stralend, verfijnder huidbeeld.

De kalmerende Thermal Toning Essence ondersteunt na de reiniging de barrièrefunctie van de huid. Vervolgens ontgift de hydraterende Algae Vitalizer Ampoule dankzij de plankton-algen-extracten, waarna ook de huidfuncties een boost krijgen. Beide bieden bescherming met het Anti-OX-complex (LINK s. Set 1) en activeren de huideigen bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren. 

Het gehele proces wordt ondersteund door het DOCTOR BABOR - HYDRO CELLULAR combinatiepreparaat SYN-BIOTIC PLUS. Met inuline, plantenextracten (zwarte komijn, kurkuma en zwarte peper), lacto- en bifidoculturen, alsmede riboflavine en niacine ondersteunt dit preparaat de functie van het darmslijmvlies en draagt het bij aan het behoud van een gezonde huid.

Ontdek nu hoe je jouw huid een frisse start geeft
BODY REFRESH

Verkwikkende body treatment voor thuis

Set 3: BABOR SPA ENERGIZING Body Scrub, BABOR SPA SHAPING Vitamin ACE Body Cream

Een kort maar effectief wellnessprogramma voor thuis. De lichaamspeeling Body Scrub op basis van zeezout en suiker bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit product vernieuwt de huid en laat haar een vitaal en zijdezacht aanvoelen. Waardevolle plantaardige oliën uit olijven en druivenpitten verzorgen de huid al tijdens het gebruik. De nieuwe geurcompositie van de BABOR SPA ENERGIZING-serie heeft een stimulerende uitwerking met appel, rozemarijn, eucalyptus en lavendel en verfrist de zintuigen direct.

Na de peeling biedt de rijke BABOR SPA SHAPING Vitamin ACE Body Cream een complete verzorging met waardevolle natuurlijke ingrediënten. Vitamine C en E ondersteunen de huidregeneratie en beschermen tegen vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering. De Franse katoendistel bevordert de regeneratie van de huidbeschermingsbarrière. De verzorgende textuur met de exclusief voor BABOR ontwikkelde stamcelextracten uit zeldzame elsbessen versterkt de huid. Met glaucine, een zeer effectieve werkstof uit gele papaver, en door de crème regelmatig in de huid in te masseren, helpt de vitaminerijke lichaamscrème om het aanzicht van cellulitis te verbeteren. Het mottenboonextract, een plantaardig alternatief voor retinol, stimuleert de huidvernieuwing en het huidherstel. De huid ziet er in haar geheel gelijkmatiger en gladder uit. De elegante geur van sinaasappel, mimosa, cederhout, amber en muskus verwent je zintuigen.

Test hier jouw persoonlijke Home Care-Set
VITAMIN BOOSTER

Jouw detox-routine: DOCTOR BABOR, tuinkers en vitamine C & E

Set 4: Detox Lipo Cleanser, Rebalancing Liquid, Detox Vitamin Cream

De detox-set van DOCTOR BABOR is een effectieve verzorgingsroutine die je dagelijks kunt toepassen. Deze routine levert een duurzaam resultaat dankzij de uiterst effectieve werkstoffen van de producten van DOCTOR BABOR en de detox-kampioenen tuinkers en vitamine C & E. 

De diepreinigende reinigingsbalsem Detox Lipo Cleanser met warmte-effect heeft een anti-pollutioneffect. Het Anti-OX-complex ondersteunt de huideigen bescherming en beschermt tegen negatieve omgevingsfactoren. De speciale Lipo-Therm-formule opent de poriën geopend en lost onzuiverheden op intensieve wijze op. De huid neemt alle werkstoffen uit de daarna aangebrachte producten optimaal op. Het resultaat is een stralend mooi huidbeeld met zichtbaar verfijnde poriën.

De gezichtstoner Rebalancing Liquid reguleert, kalmeert en verstevigt vervolgens de gezichtshuid. 1,5% capryloylglycine ondersteunt de natuurlijke pH-waarde en daarmee de beschermende zuurmantel van de huid. Beta-glucaan kalmeert geïrriteerde, gevoelige huid en zorgt voor een huid die prettig en ontspannen aanvoelt. De tonic zorgt dat de anti-oxidatieve vitaminecrème die je vervolgens aanbrengt bijzonder goed werkt - en allemaal geheel vrij van geurstoffen, synthetische kleurstoffen en alcohol.

De Detox Vitamin Cream is het hoogtepunt van deze routine. Deze ondersteunt niet alleen de huidvernieuwing bij een vermoeide en doffe huid, maar het tuinkersextract beschermt de huid ook tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt daarnaast de natuurlijke afbraak van stofwisselingsproducten (metabolieten). Extracten uit de Nori-alg beschermen tegen UVA-straling. Het huideigen afweersysteem wordt versterkt en de huid wordt beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering door invloeden van buitenaf. Net als retinol activeert Retinew A16 de huidvernieuwingsprocessen en laat het de huid er gelijkmatiger en frisser uitzien. Vitamine C en E verbeteren de huideigen bescherming tegen oxidatieve beschadigingen.De Detox Vitamin Cream brengt de gestreste en vermoeide huid in balans en herstelt de vitale frisheid.

Jour nieuwe Detox-Routine

Hebben we jouw nieuwsgierigheid geprikkeld?

Onze artikelen over selfcare in januari zijn volledig toegespitst op detox, clean beauty en mindfulness. 

Stay tuned!


 

Dit artikel is geschreven door: Miriam

Meer over deze auteur: Ik schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen.

Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenREADY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Deze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!
Welke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?ZONBESCHERMING OLÉ – VAKANTIE VOOR DE HUIDWelke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?
Kleur bekennen: De lipstick van nuFELLE KLEURENKleur bekennen: De lipstick van nu
MY SKIN MY STORYDat zijn verhalen die in de huid kruipenMY SKIN MY STORY
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten