Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Bye bye droge nagelriem. Hallo mooie nagels!Nagelverzorging voor gezonde vingernagels nagelverzorgingLuisa24 juli 2020 Bij mooie handen horen ook zeker mooie en verzorgde vingernagels. Met een intensievere verzorging kunt u het inscheuren van de huid alsook breekbare nagels voorkomen.

Bij mooie handen horen ook zeker mooie en verzorgde vingernagels. Onze nagels dienen echter ook als bescherming tegen verwondingen of infecties zoals een ontsteking van het nagelbed. Daarom is het heel belangrijk, dat we onze nagels verzorgen en dat ze niet makkelijk breken maar gezond zijn. Vaak is de huid om de nagel heel droog en een droge, ingescheurde nagelriem is het gevolg. Met een intensievere verzorging kunt u het inscheuren van de huid alsook breekbare nagels voorkomen.

Feiten bij gezonde nagels:

  • Onze nagels bestaan uit een vingernagel die tussen de 0,5 en 0,75 millimeter dik is.
  • De stevigheid van onze nagels hebben we te danken aan het eiwit, keratine, dat in de bovenste huidlaag wordt gevormd.
  • Vingernagels groeien sneller dan voetnagels, ca. een millimeter per week en vernieuwen zich binnen circa zes weken, terwijl de vernieuwingstijd van voetnagels bij 12 weken ligt.


1. Nagelriem verwijderen

Overtollige nagelriem kan leiden tot uitdrogen en inscheuren. Door het regelmatig verwijderen van de nagelriem kunt u het inscheuren voorkomen. Let er daarbij op dat u de nagelriem niet verwondt. Gebruik daarvoor een nagelriemverwijderaar zoals een speciale gel die u met het kwastje doelgericht op de nagelriem kunt aanbrengen. Na het inwerken kunt u de weke nagelriem terugschuiven. Doe dit met het bijgeleverde houten staafje of een wattenstaafje en knip de huid niet af. Was uw handen daarna grondig.


2. Nagelriem verzorgen 

Denk bij het gebruik van een handcrème ook aan uw nagelriemen. Masseer de handcrème niet alleen op uw handen maar let er speciaal op dat ook de huid rondom uw vingernagels met de crème worden ingemasseerd. Een speciale nagelcrème is hiervoor natuurlijk perfect. Zwaar belaste en ingescheurde nagelriemen kunt u meerdere keren per dag verzorgen met een kleine hoeveelheid van een volle nagelcrème. Masseer deze zachtjes in de nagelriem. Anders raden we aan om het gebruik hiervan gewoon `s avonds in uw nagelverzorgingsroutine te integreren. Op deze manier ondersteunt u dagelijks de regeneratie van de nagelriemen voor mooi verzorgde nagels.

3. Verzorging van de vingernagels met nagelriemolie

Een verzorgende nagelriemolie met hoogwaardige plantenoliën en vitamine E beschermt de nagels en verzorgt de nagelriemen extra. De olie wordt met een kwastje aangebracht op de nagels en de nagelriemen en zorgt voor een zachte en soepele nagelriem. Bovendien groeien de nagels langer door en breken niet zo gemakkelijk af – voor verzorgde nagels zonder lak. Zou u na het verzorgen uw vingernagels willen lakken? Let er dan op om alle restjes olie geheel te verwijderen. 


De ultieme BABOR nagelverzorgingsset:

4. Geef uw vingernagels nieuwe glans

Geef uw vingernagels nieuwe glans. Een oplichtende nagellak met French Manicure effect kan breekbare nagels stabiliseren, laat lelijke verkleuringen direct verdwijnen en laat de nagels er bijzonder gezond en natuurlijk uitzien. Wanneer u uw nagels een kleur wilt geven, dan moet u voor het aanbrengen van uw geliefde kleur een onderlak aanbrengen bijv. de BABOR Smart All in One Polish. Deze maakt de nagels krachtig en sterk en kan ook als toplak worden gebruikt. Voor een langdurig resultaat brengt u over de twee dunne lagen gekleurde nagellak aan waarna u afsluit met een toplak. 

Overigens: een nagellakremover zonder aceton met waardevolle oliën kan bijdragen aan het behoedzaam verwijderen van nagellak. Door de aanwezige oliën worden de nagels en nagelriemen voorzichtig behandeld en drogen niet uit. 

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBABOR nu ook in Brussel!Welkom bij onze nieuwe Beauty ExperienceBABOR nu ook in Brussel!
De perfecte, frisse start voor jouw huidOnze nieuwe detox-sets voor het nieuwe jaarDe perfecte, frisse start voor jouw huid
Winterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!Home Spa Moment: BABOR Mini FacialWinterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!
Gezondheid van de huidWaarom is de verzorging van de huidbarrière een absolute must voor de beautyroutine?Gezondheid van de huid
BABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!HOME SPA FESTIVALBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten