Strakkere huid als door een professionalOntvang van 20% korting op de complete HSR LIFTING-lijnMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze ampul voor de maand maartMeer volume voor de huid! gezichtsverzorgingChristina3 maart 2021 De ampul van de maand: Heeft u wat extra opvulling nodig?

We kennen het allemaal: verminderde elasticiteit, rimpels, traanzakjes en andere symptomen van huidveroudering. De een heeft er meer problemen mee dan de ander, maar we weten allemaal dat we er vroeg of laat mee te maken krijgen. Maar wat kunnen we doen om het te voorkomen en te bestrijden?

5 tips voor meer volume in de huid:


1. Veel water drinken!

Misschien wel het bekendste middel tegen huidverslapping is water. Drink er dus veel van: dagelijks twee tot drie liter water wordt voor elke volwassene aanbevolen!


2. Gebruik zonnebrandcrème!

Zonlicht is heerlijk en zorgt voor een aangenaam gevoel, maar het kan ook veel schade aanrichten als u geen zonnebrandcrème gebruikt. Door de sterke uv-straling kunnen zich immers vrije radicalen vormen, die blijvende schade aan de celstructuur veroorzaken. Daarom is zonnebrandcrème het hele jaar door onmisbaar!


3. Doe aan gezichtsgymnastiek!

Veel mensen weten niet dat verslapte contouren weer strakker worden met regelmatige gezichtsgymnastiek. Deze kleine work-out geeft uw huid meer elasticiteit en verbetert bovendien uw humeur. Lach dus tien minuten als onderdeel van uw dagelijkse routine! 


4. Van oud naar jong! 

Laat alles staan wat u ouder maakt. Dat zijn op de eerste plaats sigaretten. De chemicaliën die erin zitten, stimuleren de afbraak van collageen in de huid. Dit leidt tot verslapping van de gezichtscontouren. Producten die u jong maken, moet u natuurlijk zoveel mogelijk gebruiken. Denk daarbij aan voedingsmiddelen die veel vitamine C bevatten, zoals bessen, citroenen en andere citrusvruchten. Vitamine C stimuleert namelijk de vorming van collageen. 


5. Let op de juiste verzorging!

De werkstofconcentraten in de Collagen Booster-ampullen bieden gegarandeerd de juiste verzorging en opvulling! Ze zijn speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij afnemende elasticiteit en de eerste rimpels. De speciale formule bevat zeer effectieve tripeptiden die de huideigen collageenproductie stimuleren en zorgen voor een jeugdiger, voller en steviger huidbeeld!

In den Warenkorb
AMPOULE CONCENTRATESCollagen BoosterWerkstofconcentraat bij verminderende elasticiteit en de eerste rimpels. € 39,90* / 14 ml 100ml - € 285,00

Gebruik 

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een rugwaartse beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. De vloeistof in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid deppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.


Wilt u weten welke ampul het best geschikt is voor uw huid?

Klik dan hier voor de Ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenZo gaat de juiste webcam make-up in zijn werkHome office? Hoe mooi!Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werk
Kraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!Vijf tips ter voorkoming van kraaienpootjesKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!
Huidveroudering begint halverwege de 20!Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?Huidveroudering begint halverwege de 20!
BABOR nu ook in Brussel!Welkom bij onze nieuwe Beauty ExperienceBABOR nu ook in Brussel!
Alles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboomJil geeft cadeau | Luisa geeft cadeau | Christina geeft cadeauAlles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboom